To je to što me zanima!

Smrdljivci ulaze u kuće, neki građani se bune dok drugima ne smeta: 'Pustite ih da žive'

Pojava smrdljivih martina u zagrebačkim domovima sve je češća, a situacija je na nekim dijelovima grada nepodnošljiva, tvrde građani...
Vidi originalni članak

Zagrepčani se bore s najezdom smrdljvih martina.  Tvrde da je u nekim dijelovia grada situacija nepodnošljiva. Posebno se bune oni koji žive u Podsljemenskoj zoni, gdje u svako godišnje doba i svako doba dana i noći, trpe najezde smrdljivih martina, veliki broj kukaca, buba i stršljena. Objašnjavaju da pritom ne pomažu ni prozorske mrežice, ni pripravci za suzbijanje različitih nametnika, piše Zagreb.info.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Građevinari u Zagrebu uništavaju drveće, istjerali su ptice iz njihovih staništa, kojima su kukci najmilija hrana. Je li primjećujete da po gradu ima samo golubova (jer ih ljudi hrane) a vrabaca, jedva, gdje koji, sjenice uopće ne viđam. Nemaju zelenila u koji bi se moglo skloniti u slučaju opasnosti. Tako je u mojem kvartu, Sjeverna Trešnjevka - poručio je jedna građanin na društvenim mrežama.

- Smrdljivci su se svugdje naselili. Kod mene na Volovčici ih ima, ali ne u velikom broju. A golubova nemamo puno, zato vrana i previše. A vrapčići se nama tu ispod rupe od kabelske nastanjuju već godinama - dodao je drugi.

POSVUDA SU Evo zašto nikako ne smijete usisati smrdljivog martina

- Ima ih po cijeloj Hrvatskoj, ali da, slažem se da bi gradonačelnici trebali odreagirati i barem pokušati očistiti gradove od smrdljivaca - navodi dio građana.

- Dajte više ohladite s tim smrdljivim martinima. Pustite ih da žive i oni su životinje, pa neka ih, bilo bi zbilja zabrinjavajuće da oko nas nema pčela, pauka, stršljena, smrdljivih martina. Pa šta čovjek mora sve uništiti? - kažu građani kojima ne smetaju ove napasti.

OPET NAJEZDA Top pet savjeta kako smrdljive martine otjerati iz svog doma

- A što bi Tomašević trebao napraviti, doći joj doma usisavati? Nije on kriv. Nema pomoći s tim pošastima - pravdaju gradonačelnika.

- Ima ih po cijeloj Hrvatskoj, ali da, slažem se da bi gradonačelnici trebali odreagirati i barem pokušati očistiti gradove od smrdljivaca - napisao je jedan Zagorac.

A kakvo je stanje kod vas?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • TVP 27.10.2024.

    Stavite mrežice na prozore i prestaje sva velika filozofija

  • eva60 27.10.2024.

    Pa dođe na ruku, primi i iznesi van, priroda je to.

  • No Coca Cola, Agua 27.10.2024.

    Sve je dobro dok ne prdnu, a onda…

Komentiraj...
Vidi sve komentare