To je to što me zanima!

Slovenac prekinuo s curom pa objavio hit oglas: 'Prodajem kretenski auto. Tu se seksalo...'

Pojasnio je da se želi riješiti auta jer ga podsjeća na bivšu djevojku koja je, kako se čini, brzinski prekinula vezu...
Vidi originalni članak

Slovenac iz Maribora prekinuo je s djevojkom pa odlučio staviti Toyotu na prodaju za 2600 eura. Njegov oglas osvanuo je na Redditu. 

OSVANUO NA OGLASIMA FOTO Pogledajte nevjerojatan auto u Zagrebu! Prodaje se za 490.000 €, a i boja ima priču...

'Prodaje se kretenski auto', napisao je u oglasu. Pojasnio je da se želi riješiti auta jer ga podsjeća na bivšu djevojku koja je, kako se čini, brzinski prekinula vezu. 

'Prodavač sam ja, a automobil sam kupio djevojci. Budući da je prekinula sa mnom, uzeo sam ga nazad. Ma nije mi bilo na kraj pameti prepustiti (uvreda) tako lijepu Toyotu. U autu se samo seksalo, nije se divljalo', napisao je. Priznao je i da je auto na nekim mjestima izgreban. 

'Automobil je malo korišten i ne zahtijeva ulaganje. Doslovno je u stanju - natoči i vozi!', napisao je. Kaže da je plaćao servise jer je bio papučar. 

'Bolji automobil za ovu zimu nećete naći', zaključio je. U komentarima su ga zezali je li platio čišćenje automobila s obzirom da je napisao da su bili intimni u njemu... 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • __________ 24.10.2024.

    Meni upada u oko koliko su auti jeftiniji u Sloveniji u odnosu na Hrvatsku

  • roko30 24.10.2024.

    Mnogi moderni "muškarci" zapravo jako vole više rabljene žene i poškropljena sjedišta auta,ovo bi trebalo lako otić.

  • area 62 24.10.2024.

    Viđe kol'ko kilometara? Četiri puta obišao Zemlju 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare