To je to što me zanima!

Ronaldo uvijek ima crni lak na nogama: Ovo je razlog zašto

Tijekom vrhunca svoje boksačke karijere, Mike Tyson je također lakirao nokte na nogama u crno, a to je uobičajena praksa i među MMA borcima i trkačima...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (39) uvijek nosi crni lak na nogama, a to su nedavno primijetili i brojni obožavatelji. Ipak postoji ključni razlog zašto to radi, i uopće nije riječ o nekom modnom trendu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Ronaldo je objavio sliku nakon vježbanja sa svojim 13-godišnjim sinom Cristianom Jr. na Instagramu. Otac i sin sretno su pozirali u svojoj luksuznoj kućnoj teretani.

Ali objava je postala viralna upravo zbog tog crnog laka na nogama.

Brojni korisnici ostali su zbunjeni, pitajući se zašto bi nogometaš stavio crni lak na nokte, ali razlog za to je nevjerojatan.

Ispostavilo se da su sportaši nevjerojatno osjetljivi na gljivične infekcije oko noktiju na nogama jer svakodnevno provode sate i sate znojeći se u kopačkama.

Problem je osobito čest kod nogometaša, čija stopala pretrpe dosta trauma kada ih netko udari ili nagazi tijekom utakmica.

Ronaldo tako lakira nokte na nogama kako bi ih zaštitio od gljivica i bakterija.

I nije jedini koji redovito to radi kako bi zaštitio nokte na nogama.

Tijekom vrhunca svoje boksačke karijere, Mike Tyson je isto lakirao nokte u crno, a to je također uobičajena praksa među MMA borcima i trkačima.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • simonairena 21.06.2024.

    al sto to mora biti crni lak, ima i drugih boja, moze i rozi ili bijeli ili nesto svjetlo. Ovako ko neki vjestac🙈

  • @sve_je_laž 21.06.2024.

    Opo mu uteg na prst, nokat pocrnio, sad će otpast.

  • Štefik 21.06.2024.

    Kak bi se to rekl po engleskom Gay ,,, pogotovo slika sa broda i ona sa Badarom Hary,,,,, pa uopče nema veze kaj je on to kaj samo on zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare