To je to što me zanima!

Prasići na madracu: 'Danima lutaju turističkim naseljem kod Poreča. Redari ne reagiraju...'

Dvije svinje, domaće, došle su u malo mjesto kraj Poreča. Pronašle su madrac na kojem borave, a hrane se otpadom kraj kontejnera
Vidi originalni članak

Dvije svinje žive svoj najbolji život: potpuno slobodne lutaju područjem oko Poreča, pronašle su odbačeni madrac na kojem leže. 

Mještani Červar Porta poslali su redakciji 24sata fotografije svinja, zbog nereagiranja lokalnih vlasti.

- Fotografije su snimljene u jeku turističke sezone u Červar Portu, malom mjestu smještenom nedaleko od Poreča. Iako će fotografija nasmijati mnoge zapravo je žalosna jer uz mali milijun poziva koje su upućene i veterinarskom inspektoratu, komunalnom redarstvu grada Poreča pa i samom gradonačelniku, nitko ne poduzima ništa. Svinje na fotografiji nemaju ni markice na ušima pa vjerojatno nisu niti pregledane niti cijepljenje tako da je samo pitanje vremena kad će prenijeti neku zaraznu bolest na pse ili ljude jer se redovito hrane s odbačenim smećem koje pronalaze pokraj kontejnera. Ako već nitko nema sluha na nam pomogne riješiti ovaj gorući problem u našem malom mjestu odavno zaboravljenom od Boga i ljudi pomognite nam Vi - stoji u poruci koju nam je poslao čitatelj. 

S istom pričom, javio s njegov sumještanin.

- Vidio sam ih ujutro kad sam prošao tom ulicom, mislim da su tu provele noć. Tu ima jako puno smeća pa su vjerojatno došle tražiti hranu - govori.

Poslali smo upit Komunalnom redarstvu Grada Poreča čiji odgovor ćemo objaviti kad ga dobijemo.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • yallawalla 14.08.2024.

    eh, slovenci na ljetovanju....

  • melin51 13.08.2024.

    Ova dva pajceka nude nam ideju kako zbrinjavati bio otpada. 

  • Ante Portas 13.08.2024.

    Postoji karipski otocic koji je razvio turizam oko svinja. Turisti ih maze na plazi i slikavaju se sa gudama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare