To je to što me zanima!

Odmah na oltaru mijenjao status na Fejsu u 'oženjen'

Čim ih je svećenik proglasio mužem i ženom, mladoženja je izvadio svoj i ženin mobitel da svima koji nisu u crkvi objave kako su u braku
Vidi originalni članak

Ovisnik o Facebooku šokirao je i vlastitu suprugu izvadivši usred vjenčanja mobitel da napiše na Fejsu kako je sada oženjen. Istog trenutka kada ih je svećenik proglasio mužem i ženom, mladoženja je izvadio telefon, okupljeni su prasnuli u smijeh, a velečasni ih je obavijestio da mladoženja samo mijenja informacije na Facebooku. Novopečeni suprug tada je i iz džepa izvadio i ženin mobitel da i ona obavijesti online prijatelje da više nije slobodna. Na Twitteru je također ostavio poruku 'Stojim na oltaru s Tracy, prije sekunde mi je postala žena. Moram ići, poljubiti mladu'.
Za šalu koju je spremio mladoženja iz Marylanda u SAD-u znao je samo svećenik.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • the.king 04.12.2009.

    Jebo vas fejs.Idem na fejs,moram na fejs,jesi vidio/la fejs ....da vas ....fejs

  • LadyDD 04.12.2009.

    Više se ni vjenčanje ne poštuje kao sveti obred...od svih lijepih stvari napravili smo sprdanciju =/

  • tigercat 03.12.2009.

    ja ne kužim zašto vi čitate te vijesti ako ih neznate pročitat, lijepo piše da je na facebooku promjenio status u oženjen TE TAKOĐER na twitteru napiso da se oženio, u čemu je problem? na oba profila je stavio obavijest da se oženio... i nek je, to je pravi muž! a ne oni šta potajno imaju profile na kojekakvim stranicama sa statusom slobodan i traže nešto sa strane... BRAVO momak i sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare