To je to što me zanima!

Nevjerojatni video pretjecanja kod Dubrovnika: 'Budala! Ovo je za zatvor! BMW, ništa čudno'

Mjesto je Zvekovica, uzbrdica prije zračne luke u Dubrovniku. Nevjerojatan i nesmotren potez vozača BMW-a mogao je izazvati nesreću s više mrtvih
Vidi originalni članak

Hrvatskim cestama voze manijaci, oni koji ne mare za tuđe, a ni svoje živote, oni željni dokazivanja i oni koji jednostavno ne znaju i ne bi trebali voziti. Jedan od takvih je i junak iz situacije kod Dubrovnika, koja je završila sretno, a mogla je završiti i s više mrtvih. Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode, a mjesto je Zvekovica, uzbrdica prije zračne luke u Dubrovniku.

Pogledajte video

BMW, ništa čudno...

Vozač kamiona je imao dash cameru i sve je snimio.

Kako tvrdi, davao je vozačima iza sebe znak kad mogu pretjecati jer je bila noć. Vozač BMW-a se, kaže, par puta zagledao u suprotnu traku i mislio je da će uspjeti. Ali se gadno prevario. Frontalni sudar izbjegao je tako da je skrenuo lijevo na makadamski dio ceste dok su auti iz drugog smjera prošli kraj njega. Mnogi su osudili ovakvu opasnu vožnju.

- Jel moguće da su ljudi ovako bolesni?

- Nadam se da policija radi na ovoj snimci.

- Mrkli mrak, cesta bez rasvjete... Čuva Bog budale, to je odavno jasno.

- Oduzmite mu vozačku bez da više može polagati. Uzmite mu i sva vozila koje ime i 6 mjeseci u zatvor. Pa da vidimo koja će budala ovo ponoviti!

- To je onaj tip vozača koji misli 'ako je prošao jedan, drugi, mogu i ja'. Umjesto da misli svojom glavom i procijeni sam može li pretjecati.

- Ništa čudno, to je BMW.

- Stani se sa strane i pomoli.

- Što da je ovaj koji je dolazio iz suprotnog smjera isto skrenuo desno?

- Psihopat... 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Space Wall 15.08.2024.

    Divljaju i sa drugim markama auta. U zadnje vrijeme neke krame pretiču, ulaze u škarice, rade gluposti, a u BMW-u vidim da voze tete sporije od dozvoljenog..... samo eto kad se spomene BMW onda se to mora naglasiti jer eto.

  • razmislite 15.08.2024.

    Bosansko Motorno Wozilo 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • camargue 15.08.2024.

    Zbog čega mi je izbrisan komentar u kome sam naveo da se vozač dobro snašao u nezavidnoj situaciji i za njega i za ostale sudionike u prometu, te da se svatko može prevariti u procjeni u uvjetima slabije vidljivosti, zna samo valjda ovaj žalosni admin. Da sam napisao hrpu uvreda na račun vozača BMW a uopće zato što vozi BMW i pisao bljuvotine kao dobar dio ovdje, prošao bih s 50 pozitivnih klikova. Unatoč nazovi pravilniku o komentiranju ovdje se postupa točno suprotno odredbama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare