To je to što me zanima!

Nevjerojatna snimka iz Sesveta: Njemu je kružni tok za budale! Pogledajte samo ovu bahatost

I dok svi voze kružnim tokom onako kako mu naziv kaže, pojavio se biser u Audiju koji je jednostavno presjekao kružni tok po sredini ubacivši se drugom vozaču. I odjurio dalje!
Vidi originalni članak

Znanstvenici i stručnjaci razotkrili su ili su barem na tragu dokaza koji bi objasnili svjetske misterije poput kolapsa Majanske civilizacije ili Bermudskog trokuta, no za situacije na hrvatskim prometnicama još nemaju odgovor. Ovo je jedna od tih. Objavila ju je Facebook stranica 'Prometne zgode i nezgode', a mjesto misteriozne pojave na cesti poznatije i kao 'kružni tok' su Sesvete. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok svi voze kružnim tokom onako kako mu naziv kaže, pojavio se biser u Audiju koji je jednostavno presjekao kružni tok po sredini ubacivši se drugom vozaču. I odjurio dalje. 

- Tko se zna snaći, ni u WC-u nije gladan - jedan je od komentara za koji bi se moglo protumačiti da podržava čovjeka koji u kružnom toku ide - ravno.


 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Europa34 03.07.2024.

    Tako se ne vozi,treba poštovati prometna pravila

  • velist 03.07.2024.

    Ak' ćemo "prav za prav", ovo i nije neki kružni tok tj. obično raskrižje "obilježeno" nekim zaobljenim linijama. Il' nek ga naprave kak' se spada pa da se samim time onemoguće ovakvi "potezi", a u suprotnom neka vrate "staro" raskrižje, a mi portalski analitičari ćemo već pronaći neku drugu temu za analize. :)

  • tupadjija 03.07.2024.

    Sesvete kao i dubrava, sve obrazovani fini ljudi sa manirima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare