To je to što me zanima!

Naručio Disney čarape s Temua, dobio ovo: Vrištimo od smijeha

Na snimci suprug objašnjava da su naručili čarape s Disneyjevom tematikom za putovanje, ali su dobili proizvode koji ne nalikuju onima s fotografije...
Vidi originalni članak

Influencerica Emilie Fernstrom objavila je video sa svojim suprugom Johnom Fernstromom koji je postao hit na TikToku. U četiri dana vidjelo ga je više od 14.7 milijuna ljudi.

NIŽU SE KOMENTARI... FOTO Parkiranjem u Zagrebu razbjesnio društvene mreže: 'Pa zauzeo je 2 invalidska mjesta!'

POGLEDAJTE VIDEO:

@emilie.fernstrom Be careful when ordering from Temu… #expectationvsreality #Bigeet @John Fernstrom ♬ original sound - Emilie

Na snimci suprug objašnjava da su naručili čarape s Disneyjevom tematikom za putovanje, ali su dobili proizvode koji ne nalikuju onima s fotografije. Čarape su na sebi imale loše izvezene verzije likova s pogrešnim imenima.

Mickey Mouse bio je Miikey, a Minnie Mouse postala je Mimnee. Chip iz Chip & Dalea bio je označen kao Chib, a patak Donald Duck je postao Tonaid. Praščić je pak Bigeet umjesto Piglet. 

POGLEDAJTE VIDEO ANKETA Žena se potužila kako domaći misle da je uvala na Visu njihova. Što vi mislite?

- Jednom sam kupila Pepsi čarape koje su stigle s natpisom 'peepi' - napisala je jedna korisnica. Većina se složila da su morali složiti takve likove kako ih Disney ne bi tužio. 

- Mislim da su ove bolje od onoga što biste dobili od Disneyja. Vrištimo od smijeha - dodao je jedan korisnik. Čarape su se unatoč svemu u međuvremenu - rasprodale. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • AndrejKleptomanić 04.09.2024.

    Plati original i nema potrebe za cendranjem.Admin,ajd sad opet obriši komentar bez opravdanja

  • Javno ime već postoji 04.09.2024.

    Vrištim od smijeha...

  • David11111 04.09.2024.

    Ovakva fejk glupa videa treba kaznjavat kaznom zatvora

Komentiraj...
Vidi sve komentare