To je to što me zanima!

Najpoznatiji dječak na internetu proslavio 18. rođendan. Majka objavila kako izgleda danas

Success Kid naziv je za meme koji prikazuje bebu koja stišće šaku pijeska. Fotografija je nastala 2007. godine. Sammy je imao samo 11 mjeseci kada su ga roditelji fotografirali kako pokušava jesti pijesak...
Vidi originalni članak

Amerikanac Sammy Griner, poznat kao Success Kid i dječak s popularnog mema, proslavio je 18. rođendan. Njegova majka Laney Griner objavila je fotografiju na Instagramu i pokazala kako Sammy izgleda danas.

INTERNET SENZACIJA FOTO Ljudi ne mogu vjerovati da su ovo majka i kći: 'Izgledate kao sestre, ovo je nemoguće...'

'Moj mali dječak je napunio 18 godina. Sretan rođendan, Sam', napisala je majka.

Success Kid naziv je za meme koji prikazuje bebu koja stišće šaku pijeska. Fotografija je nastala 2007. godine. Sammy je imao samo 11 mjeseci kada su ga roditelji fotografirali kako pokušava jesti pijesak. Njegova majka objavila je fotografiju na Flickr kako bi je mogli vidjeti njezini poznanici i obitelj, no postala je internetska senzacija i mem.

'Mrzim dvorce od pijeska', napisala je u opis fotografije. 

VIDEO Bila na spoju kod dečka, šokirao ju ormarić u kupaonici kad ga je otvorila: 'Je li ovo normalno?!'

Fotografija je postala toliko popularna da je CNN za Sammyja Grinera napisao da je vjerojatno najpoznatija beba na internetu. Osim popularne upotrebe na društvenim mrežama, slika je korištena za komercijalnu upotrebu. 

Sredinom 2015. obitelj Griner koristila je sliku za promicanje GoFundMe kampanje kako bi skupili novac za plaćanje transplantacije očevog bubrega. Iako je Laney u početku oklijevala povezati kampanju s memom, naposljetku se predomislila i u nekoliko dana skupljeno je 83.000 dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare