To je to što me zanima!

Mladenka sa snimke koja je nasmijala regiju: 'Nećakinja je vezana uz mene, bilo je i suza'

'Moram vam reći da se ona od prvog dana nije slagala s Ivanom jer je znala da ću otići od nje i da moram nastaviti dalje, a sad će morati naći zajednički jezik s njim', kroz smijeh je rekla mladenka Dora
Vidi originalni članak

Za vikend se društvenim mrežama širila snimka s vjenčanja koje je privuklo brojne simpatije. Video prikazuje mladence Doru i Ivana kako pred oltarom u crkvi u Čitluku jedno drugom obećavaju vjernost u dobru i zlu. Ovaj sudbonosni trenutak prekinuo je uzvik djeteta koje iz pozadine viče 'Nemoj tetka, nemoj molim te'. Suzdržat se nisu mogli ni mladenka, niti mladoženja, a niti uzvanici, a nasmijao se čak i svećenik.

VJENČANJA U REGIJI VIDEO Ovo su najluđi 'failovi' na svadbama: Potukle se za buket, probili vrata, prekinuli obred...

POGLEDAJTE VIDEO:

A post shared by Foto Zoka | Croatian wedding photographers avaliable worldwide (@zoka_photography_videography)

Nakon svega su se oglasili i mladenci. 

- Mobitel nas budi otkad se video pojavio - rekao je Ivan kroz smijeh za Večernji list. Nadovezala se i mladenka Dora koju je malena iznenadila. 

- Ma svi smo iznenađeni ostali jer nismo očekivali da će ona to reći, da će išta reći. Međutim, ona je bila previše vezana uz mene, i odgajala sam je jer poznato je koliko se tetke vežu s nećakinjama i obrnuto i ovih njenih šest godina smo zajedno, pa sam je i razmazila, ali opet me je iznenadila. A moram vam reći da se ona od prvog dana nije slagala s Ivanom jer je znala da ću otići od nje i da moram nastaviti dalje, a sad će morati naći zajednički jezik s njim - kroz smijeh je rekla. 

Nije mogla vjerovati VIDEO Napali mladoženju zbog poklona mladenki: 'Htio sam joj ispuniti želju iz djetinjstva...'

Nećakinja je sve emotivno doživjela.

- Doživjela je to preemotivno, istračala je iz crkve. Bilo je i suza. A čim su došli automobili i počeli svirati, došla je i rekla: 'Tetka, ja tebe ne dam, oni su došli pa ti nećeš izići' - kroz smijeh je rekla Dora, piše Večernji list. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • liliZG2.0 07.10.2024.

    to jako simpatično možda sada, no nadam se da mala to neće prenijeti u budućnost pa kada odraste maltretirati svoga budućeg dečka/muža bolesnom ljubomorom.

  • FrozenAcc 07.10.2024.

    Tete su zakon! Podsjeća me na moju ćerku i njene tetke! Ljubav neopisiva!

  • nedam se 07.10.2024.

    Sreća mala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare