To je to što me zanima!

Mi smo blizanke udane za braću blizance. Rodile smo skupa. Sve dijelimo pa i bankovni račun...

Brittany i Briana upoznale su Josha i Jeremyja na festivalu blizanaca 2017. Postali su toliko poznati da je njihovo vjenčanje čak emitirano na televiziji...
Vidi originalni članak

Jednojajčane blizanke Briana i Brittany Deane (37) iz Virginije u Americi u braku su s jednojajčanim blizancima Joshuom i Jeremyjem Salyersom, a 2021. su i obje, u razmaku od samo tri mjeseca, rodile dječake. Briana i Jeremy roditelji su dječaka Jaxa, a Brittany i Josh dječaka Jetta. Dječaci dijele isti DNK, što zapravo znači da su genetski 'braća'.

PREKO 14 MILIJUNA PREGLEDA VIDEO TikTok gori! Je li ovo žena ili lutka u Porscheu? Ne miče se! Na kraju snimke sve se otkrilo

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins)

Obitelj ima jedan zajednički profil na društvenoj mreži, a na njemu objavljuju svakodnevna zbivanja. Svoju su priču dobro unovčili pa snimaju emisije i reklamiraju proizvode poput nakita.

'PROVJERITE GA' VIDEO 'Ako vam jezik izgleda ovako, nemojte piti kavu!'

Brittany i Briana upoznale su Josha i Jeremyja na festivalu blizanaca 2017. Postali su toliko poznati da je njihovo vjenčanje čak emitirano na televiziji. Bilo je oko 15 parova blizanaca na popisu uzvanika na njihovim svadbama. 

Vjenčali su se u Twinsburgu u Ohiu, u kolovozu 2018., a sestre su nosile identične haljine. Nekoliko godina kasnije, 2020., objavili su vijest o zajedničkoj trudnoći. Njihove zaruke su bile isto posebne jer su braća postavila pitanje u isto vrijeme s identičnim prstenjem.

U razgovoru za NBC News, Brittany, Jettova mama, rekla je da ih dječakova jedinstvena situacija čini još bliskijima. Svi zajedno dijele dom, kao i bankovni račun.

- Osjećam se kao da sam tata i Jettu, a mislim da Josh isto osjeća prema Jaxu. Odgajamo djecu zajedno tako da se osjećamo kao jedna obitelj - rekao je Jeremy. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • majmunaš 19.06.2024.

    Djetetu je i strina i teta,Ma!

  • Pravedna60 17.06.2024.

    Formalno će njihova djeca biti bratičeta, genetski budu brača

  • Marks1984 17.06.2024.

    tu ne znaš tko koga

Komentiraj...
Vidi sve komentare