To je to što me zanima!

Influencera iz BiH zgrozila cijena sladoleda u Opatiji. '17 €! Brale, pa u Grčkoj je jeftinije nego tu!'

Volim Hrvatsku i dalje ću, naravno, dolaziti, ali ove cijene su skuplje nego vani. Sve znam, najljepše more, slažem se, ali ovo je skupo. Slažete se?, komentirao je Mirza
Vidi originalni članak

Influencer Mirza Mustafagić iz BiH na TikToku je objavio video iz Opatije i komentirao cijene. Poželio je jesti sladoledni kup i odabrao jedan od skupljih hotela u mjestu. Kup se sastojao od četiri kuglice sladoleda, dva preljeva i pralina, a cijena mu je bila 17 eura.

'NEMA LJUBOMORE' Mladenka dopustila mužu da spava s njezinom prijateljicom prve bračne noći: 'Zabavno je!'

- Volim Hrvatsku i dalje ću, naravno, dolaziti, ali ove cijene su skuplje nego vani. Sve znam, najljepše more, slažem se, ali ovo je skupo. Slažete se? - komentirao je Mirza. Skupio je više od 1300 komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@mirza.mustafagic Volim Hrvatsku i dalje ću naravno dolaziti ali ove cijene su skuplje nego vani. Sve znam, najljepse more, slazem se… ali ovo jeste skupo. Slažete se? #nohate #lovecroatia ♬ original sound - Mirza Mustafagic

- To je hotel za elitu - napisala mu je jedna tiktokerica. 'Brale, pa Mykonos u Grčkoj je jeftiniji', nadovezala se druga.

- Bruka, to je preskupo - složila se većina njegovih pratioca. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • DarioDario11 08.07.2024.

    Više su dosadni svi skupa sa tim Alabanijama, Grčkama i sl... idite tamo onda!!  

  • Stari gnjus 04.07.2024.

    Kao prvo pedeset metara dalje ima i jeftinijeg sladoleda ali očito to njega ne zanima već ga zanima cijena sladoleda u hotelu s pet zvjezdica, kao drugo i da je 50 eura meni nije skupo jer imam love ali nekada je nisam imao i tada kada je nisam imao nikada nisam za to krivio druge jer nemam love već samo sebe jer je ne znam zaraditi tako da čim nemaš love znači da nije problem u drugima već u tebi jwr radiš za neku crkavicu pa ti je sve skupo.

  • psi fachtor 02.07.2024.

    Kaže brale da je skuplje nego vani. Pa i jesi vani, nisi u BiH 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare