To je to što me zanima!

Horor posljedice uragana: Iz vode napadaju aligatori! Jedan skočio na auto, čovjek u šoku

Stručnjaci su istaknuli da su vrhunski grabežljivci poput aligatora značajna opasnost tijekom poplava, koje ih mogu odnijeti na velike udaljenosti, potencijalno ih 'smjestiti' točno pred nečija ulazna vrata
Vidi originalni članak

Muškarac s Floride imao je bliski susret s aligatorom dok je bio u svom automobilu u srijedu navečer. Životinja je 'izletjela' iz poplavnih voda uragana Milton, piše The Mirror. Šokirao se.

DA NE ODLETI... Viralni hit: Čovjek s Floride kuću učvrstio trakama zbog uragana

U videu, koji izaziva jezu, vidi se kako čovjek viri kroz prozor svog automobila kada je ugledao velikog aligatora kako grize njegovu gumu. Zbog toga se brzo povukao natrag u svoje vozilo. Mrkla noć i duboke poplave dodatno su pridonijele užasu prizora jer je aligator bio jedva vidljiv.

Stručnjaci su istaknuli da su vrhunski grabežljivci poput aligatora značajna opasnost tijekom poplava, koje ih mogu odnijeti na velike udaljenosti, potencijalno ih 'smjestiti' točno pred nečija ulazna vrata. Ovo upozorenje stiglo je samo nekoliko sati prije nego što je uragan Milton stigao na kopno, jer su stručnjaci za divlje životinje upozorili stanovnike na rizike.

NEVJEROJATNO GALERIJA Draga, jahte su nam u dvorištu... Zastrašujuća moć uragana koji je bacao brodice

Christopher Gillette, koji vodi utočište za životinje u okrugu Putnam, oglasio se na Instagramu kako bi upozorio mještane na potencijal raseljenih i opasnih životinja koje će se naći na putu zbog oluje. Dok je pripremao utočište u Bellowing Acresu, savjetovao je svojim sljedbenicima da budu oprezni prema životinjama koje se bore s teškim vremenskim nepogodama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • TECHNO VIKING 11.10.2024.

    dobro pa su svi naoruzani ameri, pa svakom aligatoru po metak... kako smo gledali u onim serijalima-lovci na aligatore.

  • LostMary 11.10.2024.

    Super fotka

Komentiraj...
Vidi sve komentare