To je to što me zanima!

Fotografija Macrona i Zelenskog postala viralni hit: 'Sad kužim zašto Putin ima onaj dugi stol'

Fotografija na kojoj Macon grli Zelenskog postala je viralni hit, prvo u Francuskoj, a zatim i u ostatku Europe. Snimljena je netom nakon konferencije za medije
Vidi originalni članak

Fotografija na kojoj francuski predsjednik Emmanuel Macron entuzijastično grli ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog postala je viralni hit. 

- Tvoj izraz lica kada ti kaže "to što pričam s njime ne znači ništa, uvijek sam tebe volio" - jedan je od komentara na Twitteru. 

UOČI SAMITA EU Zelenski i Plenković razgovarali telefonom: 'Izrazio sam podršku Ukrajini za kandidata za EU'

- Nađite si nekoga tko vas gleda kao što Macron gleda Zelenskog. 

- Sada razumijem zašto Putin ima onako dugački stol - jedan je od komentara koji se referira na fotografiju Putina i Macrona koji su tijekom sastanka u Moskvi u veljači sjedili na suprotnim krajevima velikog bijelog stola. 

Fotograf AFP-a Ludovic Marin koji je snimio fotografiju objasnio je da je Macron zagrlio Zelenskog na kraju konferencije za medije gdje su bili i njemački kancelar Olaf Shcolz, talijanski premijer Mario Draghi te predsjednik Rumunjske Klaus Iohannis. 

Marin je objasnio i kako je Macron nešto šapnuo Zelenskom u uho. 

- Zašto Zelenski gleda u nas? Ne znam - rekao je, prenosi France24

TRPE GUBITKE Predsjednik Macron odbio je ostavku premijerke nakon izbornog udarca, želi da ostane

Ovo nije prvi put da su Macronovi pozdravi postali viralni. Kada se rukovao 2018. godine s bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, toliko mu je jako stisnuo ruku da je na Trumpovoj ruci ostao otisak. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Django00 22.06.2022.

    Bravoi Tina odlican clanak, poucan jako

Komentiraj...
Vidi sve komentare