To je to što me zanima!

FOTO Osječanin u tetrapak soku pronašao guštera: 'Otvorio sam pakiranje, a on je izvirio glavu!'

Čitatelju koji nam je poslao fotografije, nejasno je kako je životinja završila u tetrapaku s obzirom na to koliko filtera postoji u proizvodnjama
Vidi originalni članak

Naš čitatelj iz Osijeka prošli je petak u tetrapak soku pronašao slučajnog gosta - guštera. Kako kaže, nakon što je shvatio što se nalazi u njegovom soku sve je bacio u koš.

- Kupio sam ga u trgovini na istoku Hrvatske, kad sam došao kući htio sam popiti sok. Kako sam otvorio tetrapak tako je životinja izašla kroz rupu. Nejasno mi je kako u današnje vrijeme dođe do ovakve situacije, sa svim silnim filterima - pita se čitatelj koji nam je poslao fotografije.

- Nisam nikome ništa prijavljivao, ali svakako neću više piti sok tog proizvođača. Zgrožen sam - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • renomirani6lefer 17.09.2024.

    Čim ti nisi javno spomenuo Fructal i pritužbu,znači da ili si pojeo guštera i zalio sve sokom,pa si u nekom opakom fetišu. Ili si u strahu da Fructal nebi tebi strpao guštera u obliku plave koverte. Sve u svemu dobio si "klik" to je ono čim se hraniš.

  • veber13 17.09.2024.

    Gušter diše dušik. Sva hrana se zatvara u dušikovoj atmosferi, ovo je fake ili je ostavio sok na tolu, a mišek mali se ušuljao. Kao kad je Biljana izjavila da se u čipsu prodaje zrak, jadna se nije informirala da se druka dušik kako se ne bi slijepili, a vrećica je napuhnuta da se u kutiji međusobno ne podrobe.

  • Marin9052 17.09.2024.

    Ne znas tko je gluplji, onaj koji se isao sprdati s time ili ovi sto su to objavili. U svakom slucaju nadam se da ce proizvođac tuziti i jedne i druge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare