To je to što me zanima!

Čovjek - Zmija 1:0. Indijca je ugrizla zmija, on uzvratio istom mjerom. Ugrizao je i ubio...

U mojem selu Panduka postoji vjerovanje: Ako vas zmija ugrize, vi nju morate ugristi dva puta kako bi neutralizirali otrov, poručuje Lohar...
Vidi originalni članak

Cijeli dan postavljali su tračnice, pala je noć, premoreni Indijac Santosh Lohar (35) ubrzo je utonuo u san u radničkom kampu u blizini grada Rajaulija. Ali miran san nije dugo potrajao, u krevet mu se uvukla zmija i ugrizla ga...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A on ni sekunde nije dvojio kako treba reagirati. Odmah je počeo gristi zmiju!

UHVATILA JU SAMA VIDEO: Zagrepčanka u dvorištu našla zmijurinu, stručnjak za 24sata: 'To nije otrovnica'

- U mojem selu Panduka postoji vjerovanje: Ako vas zmija ugrize, vi nju morate ugristi dva puta kako bi neutralizirali otrov - poručio je ovaj 35-godišnjak, piše Newsweek.

Zmija njegov napad nije preživjela, a on je nakon primanja protuotrova pušten iz bolnice. Postao je svojevrsna lokalna legenda te su se brojni Indijci okupili ispred bolnice da čuju njegovu priču.

INTERVENCIJA ZMIJOLOVACA Četiri poskoka u vikendici kod Ozlja: 'Čovjek se prepao i zvao nas, zmije su se već udomaćile'

Nije poznato koja ga je zmija napala, a njegova metoda 'neutraliziranja otrova' ugrizom, naravno, nema nikakve znanstvene osnove.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zapopizdit 11.07.2024.

    Kad ponestane užasa, horora, strave ili drame onda kreću članci iz indije. Općenito su zmije na udaru već dva tjedna. Drugo je sve okey, penzije su porasle 2%.

  • 11.07.2024.

    @mars7

Komentiraj...
Vidi sve komentare