To je to što me zanima!

Osvojio milijune na lotu, a ne javlja se: 'Neka dođe po novac!'

Sedam dana nakon izvlačenja, lutrija je izdala hitno priopćenje u kojem mole sve igrače da provjere listiće. Moguće je da netko i nije svjestan da je osvojio bogatu nagradu
Vidi originalni članak

Ogromnih 3,6 milijuna funti čeka svog dobitnika, ali iz britanske lutrije 'Set for Life' objavili su kako se još nitko nije javio. Izvlačenje je bilo 10. listopada, a pobjednik je osvojio 10.000 funti mjesečno koje će mu se isplaćivati idućih 30 godina, piše Mirror.co.uk.

Sedam dana nakon izvlačenja, lutrija je izdala hitno priopćenje u kojem mole sve igrače da provjere listiće. Moguće je da netko i nije svjestan da je osvojio bogatu nagradu.

IMAO ROK OD 180 DANA Britanac osvojio milijun funti na srećki pa zakasnio preuzeti svoj dobitak: 'Propustio je priliku...'

- Molimo sve igrače da pogledaju na svojem internetskom računu je li ovaj dobitak njihov - istaknuo je glasnogovornik lutrije.

Kada se konačno otkrije sretni dobitnik, on će sam odlučiti želi li javno primiti nagradu ili ne. Što se tiče krajnjeg roka za javljanje, dobitnici se moraju javiti najkasnije 180 dana nakon izvlačenja.

To se dogodili ranije ovog mjeseca kada je dobitnik osvojio milijun funti na lutriji, ali kako se nije javio u dozvoljenom roku, novac se pridodao dobitku za iduće kolo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zrno soli u glavi 17.10.2024.

    čuj, lutriji se žuri isplatiti novac? Možeš misliti. Ako je rok 6 mjeseci, zašto bi se čovjek žurio u prvih 7 dana? Možda mu treba vremana da to shvati, dobro razmisli o planovima,.....

  • komentator/Luka 17.10.2024.

    dajte meni iako nisam dobio i nemam listić, ali onda nek bude 50%, bolje meni pola bez listića nego njemu cijeli iznos sa listićem, bolje prođu ovi iz lutrije! :)

  • ludivarazdinec 17.10.2024.

    evo me tu sam!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare