To je to što me zanima!

Australka: Opljačkali su me u Hrvatskoj. Ove slatkiše platila sam čak 27 eura! Plače mi se...

'Jako je skupo. Naše cijene su noćna mora', napisala joj je jedna Hrvatica. 'Kako si opljačkana? Platila si toliko koliko je koštalo. Dobro je poznato da su takve trgovine klopka za turiste', napisao joj je tiktoker
Vidi originalni članak

Australka Ashleigh Buchanan podijelila je neugodno iskustvo iz Hrvatske. Tiktokerica voli putovati po svijetu pa je tako bila i u Dubrovniku. Video je nastao u srpnju, a sada je postao viralan. Započela ga je s 'Opljačkana sam u Hrvatskoj'. 

POSLJEDICE NEVREMENA VIDEO TikTok preplavile snimke s Floride. Amerikanci u panici snimali kako su dočekali uragan

- Iskreno, mogla bih plakati. Bila sam u dućanu sa slatkišima. Bilo je svakakvih vrsta, izgledali su jako dobro. Poslala sam fotografiju svojoj obitelji u grupni chat, a tata je rekao da su super. Onda sam im poželjela kupiti slatkiša. To je više kao samoposluga, sami odabirete i stavljate si u vrećicu. Nisam imala pojma koliko slatkiši koštaju po gramu. Na kraju sam platila 27 eura - počela je priču.

POGLEDAJTE VIDEO:

@ashleighbuchanan_ Robbed I tell you!!!! 😭 #croatia #robbed #lolliestore #jellylollies #travelstory #europe #eurosummer #travel #dubrovnik ♬ original sound - Ashleigh 🍒

Bilo je to, kako kaže, šest eura za 100 grama. 

OPALA - KAKVA STOPALA! KVIZ Prepoznajte poznate dame iz Hrvatske samo po stopalima: Mislite da možete sve pogoditi?

- I još su mi rekli da primaju samo gotovinu. Rekla sam im da nemam novaca i da moram podići. Došlo mi je da pobjegnem i ne vratim se. To je puno novaca za malo slatkiša! Ali, na kraju su mi rekli da je ok, da mogu platiti i karticom - rekla je. 

Dodala je kako je tata na kraju ipak cijenio poklon i slatkiši su se svidjeli obitelji. Na objavu je dobila više od 400 komentara.

- Jako je skupo. Naše cijene su noćna mora - napisala joj je jedna Hrvatica. 'Kako si opljačkana? Platila si toliko koliko je koštalo. Dobro je poznato da su takve trgovine jako skupe i klopka za turiste', napisao joj je tiktoker. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Josip Jos 27.09.2024.

    Kako hdzeovci pljuju to je strasno,a nebi priznali da nas hdze pljačka i krade gdje god stignu!!

  • herr torro 27.09.2024.

    Malo glumpava curka!?hehe opljackana u mozak😘💪🤣🌹

  • aha12 27.09.2024.

    Hajde šuti, mogla si i gore proći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare