To je to što me zanima!

ANKETA Što je s 'Fejsom'? Niz korisnika dobio čudan crni logo: 'Mislio sam da sam poludio!'

Velikom broju korisnika nakon posljednjeg ažuriranja pojavila se crna ikona koja je inače plavo-bijela. Pitamo i vas - jeste li u posljednje vrijeme primjetili probleme s Facebookom? Pišite nam u komentarima
Vidi originalni članak

Tvrtka Meta šuti, a društvene mreže gore - što se to događa s Facebookom? Naime, korisnici Apple uređaja, odnosno oni koji koriste operativni sustav IOS, prijavljuju kako nakon najnovijeg ažuriranja softvera imaju novu ikonu Facebooka koja više nije plavo-bijela već crna s plavim slovom 'f'.

Ipak, čini se kako nije riječ o namjernoj izmjeni loga već o bugu koji je stigao s novim ažuriranjem. Niz korisnika na društvenim mrežama navodi kako je vjerojatno riječ o pogrešci s implementacijom tamnog načina prikaza u aplikaciji koji se 'prelio' na logo. Drugi su pak zabrinuti kako bi ovo mogao biti znak većeg problema te kako bi aplikacija mogla početi imati poteškoće u radu.

- Napravio sam ažuriranje i IOS-a i Facebooka, a onda je logo pocrnio. Mislio sam da sam poludio ili da mi se pokvario ekran! - napisao je jedan korisnik foruma Reddit.

Tvrtka Meta, u čijem je vlasnišvu Facebook, dosad nije izdala službeno priopćenje o tome što se događa s ovim ažuriranjem, a neki korisnici javljaju kako će se stari logo vratiti ako deinstalirate i ponovno instalirate aplikaciju. Ipak, čini se da to rješenje nije učinkovito na svim uređajima jer niz korisnika javlja kako im to nije pošlo za rukom.

STIŽU NOVE PROMJENE Zuckerberg naredio niz velikih promjena: Facebook mora privući mlade Gen Z korisnike

Ova crna ikona posljednja je u nizu problema s Facebook aplikacijom, korisnici su dosad prijavljivali probleme s obavijestima i prikazom sadržaja na naslovnici aplikacije. Brojni korisnici nestrpljivo očekuju da se tvrtka Meta oglasi oko ovih problema.

Pitamo i vas - jeste li imali u posljednje vrijeme problema s Facebookom i je li se i vama pojavila crna ikona na mobitelu?

Idi na 24sata

Komentari 21

  • HerojTito7 31.08.2024.

    kad si to uspio primjetit naravno da si poludio tj. rođen si lud

  • 31.08.2024.

    Prva stvar kada kupim novi telefon a ima tu aplikaciju da je obrišem.

  • bežični kabel 30.08.2024.

    ima li preživjelih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare