U preuređenom i novotvorenom ambijentu japanskog restorana Akamaru u Bogovićevoj 3 u Zagrebu, započela je prva sushi akademija u Hrvatskoj! Iz subote u subotu polaznici će moći uz stručno vodstvo chefa Roberta Horvata naučiti sve tajne pripremanja sushija. Akademija se odvija svake subote po 4 sata s početkom u 09:00h, a cijena za polaznike je 300kn.
Svečano otvorenje sushi akademije podržali su i Nataša Janjić, Antonija Blaće, Dalibor Petko i Ana Miščević.
Voditeljima i glumici danas je ovo bio prvi susret sa stručnjakom za sushi, pa su se s veseljem prihvatili posla kako bi što bolje naučili pripremati japansku deliciju. Sudeći po riječima chefa Horvata, čini se da su svi polaznici prirodni talenti kada je sushi u pitanju: „Svi su zaista bili odlični! Bez ikakvog pretjerivanja, imaju taj poseban grif u ruci za sushi. Bilo nam je super!“
Antonija Blaće nije skrivala veselje zbog naučenih trikova: „Oduševljena sam! Zahvaljući chefu Robertu, svi smo uspjeli u 4 sata svladati tehnike rezanja, zamatanja, serviranja... I fino i zdravo se najeli!“