To je to što me zanima!

Antonija Blaće i Nataša Janjić napravile svoj prvi sushi!

Iako su atrakcija tjedna mahune, i sushi je imao svoje zvijezde ovaj vikend! U japanskom restoranu Akamaru u Zagrebu započela je prva sushi akademija u Hrvatskoj!
Vidi originalni članak

U preuređenom i novotvorenom ambijentu japanskog restorana Akamaru u Bogovićevoj 3 u Zagrebu, započela je prva sushi akademija u Hrvatskoj! Iz subote u subotu polaznici će moći uz stručno vodstvo chefa Roberta Horvata naučiti sve tajne pripremanja sushija. Akademija se odvija svake subote po 4 sata s početkom u 09:00h, a cijena za polaznike je 300kn

Svečano otvorenje sushi akademije podržali su i Nataša Janjić, Antonija Blaće, Dalibor Petko i Ana Miščević

Voditeljima i glumici danas je ovo bio prvi susret sa stručnjakom za sushi, pa su se s veseljem prihvatili posla kako bi što bolje naučili pripremati japansku deliciju. Sudeći po riječima chefa Horvata, čini se da su svi polaznici prirodni talenti kada je sushi u pitanju: „Svi su zaista bili odlični! Bez ikakvog pretjerivanja, imaju taj poseban grif u ruci za sushi. Bilo nam je super!“ 

Antonija Blaće nije skrivala veselje zbog naučenih trikova: „Oduševljena sam! Zahvaljući chefu Robertu, svi smo uspjeli u 4 sata svladati tehnike rezanja, zamatanja, serviranja... I fino i zdravo se najeli!“ 

Idi na 24sata