U novom broju magazina za uživanje zavirite u specijal koji nudi provjerene recepte najslavnijih svjetskih chefova. Ispecite odreske s grahom i porilukom prema receptu Jamieja Olivera, goveđe odreske Gordona Ramsaya koji predlaže prilog od rikule i krumpira ili prepišite iz kuharice Marthe Stewart, Nigelle Lawson, Marija Batalija i brojnih drugih. Ako vam je prevruće za dugotrajno kuhanje i željni ste laganih jela, poslužite se tikvicama i pripremite ih s na salatu, izmiksajte u hladne umake ili ih iskoristite za brzi ručak s tjesteninom ili rižom. Za one malo manje nestrpljive tu su provjereni recepti za lazanje, nabujak i nadjevene tikvice.
Saznajte zašto se njemačka kuhinja vrtoglavo penje na svjetskoj karti gastronomije i upoznajte Hendrika Otta, vrhunskog kuhara koji dokazuje kako je njemačko kulinarstvo mnogo više od kobasica i piva.
Blogerica Tamara Novaković i u ovom broju donosi iskušane recepte, a na jelovniku su veličanstveno kremasti deserti od crvenog voća. Pripremite pekmez od malina i sačuvajte ljeto u staklenci ili razveselite goste i prijatelje panna cottom, crvenom savijačom, mousseom od ribizla, cheesecakeom s bijelom čokoladom i višnjama...
Za one koji se ne boje egzotičnih namirnica tu je i sushi, umjetnost motanja marinirane riže. Korak po korak naučite kako od algi i povrća izraditi omiljeni japanski fast food.