Obavijesti
komentari
8 trikova kako da purica bude savršena - ukusna i vrlo sočna
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Svašta ću saznat još ovdje....već godinama kupujem smrznutu i nisam primjetila da ima oštećeno mišično tkivo. A, ovo pecite dvije....ma pet odjednom. A, maslac... Iz debelog iskustva znam da je dovoljno nasoliti je dan ranije i dodavati vodu kod pečenja. Jasno, prvo ju kupiti.
LJ
a zakaj dodavati vodu? niš ne dodajem, najobičnije ju spečem
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .