Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mo
2 i 6 nije točno.Može biti i cijeli krompir.Moraš ga izgnječit odmah dok je vrel.Ako ga ostaviš da stoji u vodi ili ocijeđen onda nebude fin.Bude ljepljiv.
kestenpire010
krompir? omg
krnjevo
Bez obzira na krumpir ili krompir, monikakarla nije ničim dokazala da 2 i 6 nije točno.
Judita👥
pa ko čeka da se krimpir ohladi?'ja jedva čekam jest nakon kuhanja:))hah
sB
malokad sam u kuhinji i pire radim samo kad dobijem čufte ili sarmu. u kipuću vodu manji komadi poslije mikser i hladno mlijeko meni je to super fino i posolim Prikaži još ↓
Dk
Ja sam inace kuhar...sto se tice pirea mi ga drugacije jedemo...u pravilu je "pravi" pire kremast i teksture majoneze....
Dk
Pa daj nam recept :)
Dk
magdalena....nisam aktivan kuhar vec 15 godina i tocno ti recept neznam reci....zaboravio sam koja je caka da ispadne kao krema da sad ne googlam i glumim da zn Prikaži još ↓
va
ma Englezi čini mi se jedu više pire od maslaca nego pire od krumpira :) ... oni jako puno maslaca stavljaju u odnosu na krumpir mislim, meni to ne odgovara ... Prikaži još ↓
Judita👥
ja s mlijekom mogu jesti, maslac mi pretežak
va
uglavnom, nakon svega ovoga odlučio sam danas za ručak pire krumpir ... samo da još smislim šta će mu bit prilog :)
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .