Obavijesti

Lifestyle

Uvijek više vjerujem maminoj preporuci, nego reklami

Uvijek više vjerujem maminoj preporuci, nego reklami
1

Marijana Mikulić ambasadorica je projekta Odabrale mame i majka trojice dječaka. Kad treba nešto novo kupiti, ističe, uvijek se konzultira s drugim majkama i ako joj kažu da je nešto dobro, posluša ih

VIDEO

Naša poznata glumica Marijana Mikulić je prava žena, majka, kraljica... Prije tri tjedna rodila je svog trećeg sina, malenog Jakova, a samo nekoliko dana prije, na dan kad joj službeno i bio termin poroda, prisustvovala je dodjeli priznanja "Odabrale mame". Upravo je ona ambasadorica cijelog projekta, ali i najvjerodostojniji primjer jedne majke koja se trudi sve najbolje priuštiti svojoj djeci.

- Uvijek više vjerujem mami nego plaćenoj reklami. Mislim da majka iz svog iskustva puno više zna. Kad mi nešto treba ili ako se oko nečeg dvoumim, konzultiram se s prijateljicama. Uvijek poslušam savjet ako mi kažu da je nešto dobro - kaže Marijana koja se odlično snalazi u brojnim obavezama oko Ivana, koji ima 9 i pol godina, petogodišnjeg Andrije i male bebe Jakova.

Kad kupuje hranu i potrepštine za obitelj, oznaka na proizvodima "Odabrale mame" jako joj je važna, pa čak i od presudne važnosti. 
- S oznakom "Odabrale mame" sto posto sam sigurna da kupujem dobru stvar. Taj proizvod su druge majke isprobale i ocijenile najboljim. To mi je najvjerodostojnija ocjena - priča Marijana koja će u svoju košaru s police trgovine uvijek najprije uzeti proizvod "Odabrale mame".

Sada je, kaže, najviše zanimanju pelene, koja su najbolja sredstva i deterdženti za skidanje mrlja...

- Za te ću stvari uvijek pitati mame. Također, jako mi je bitno čime se hranimo pa rado pričam s drugim majkama što svojoj djeci serviraju za jelo. Ono što se stalno reklamira, ne znači da je i najbolje. Preporuka majki je puno bitnija - objašnjava glumica, koja priznaje da je malo i "zaboravila" kako je to imati malu bebu pa se uvijek čuje s prijateljicama i Googleom. 

- Ma većina njih ima tek jedno dijete pa se zezaju da sa mnom nema greške, jer imam staža - smije se Marijana koja uvijek ističe da su djeca najveće bogatstvo čovjeka.  
- Bitno da su djeca zdrava. Na kraju krajeva, oni su jedino važno i jedino trajno što čovjek ima u životu - rekla je jednom prilikom glumica. 

 

Posjetite Odabrale mame i podjelite Vaša iskustva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru