Obavijesti

News

Komentari 197

Plenković: SDP je korumpiran!; Orešković: Plenković je tat i okupator; Gong prijavio HDZ...

Plenković: SDP je korumpiran!; Orešković: Plenković je tat i okupator; Gong prijavio HDZ...

Nakon sastanka u Banskim dvorima u ponedjeljak, HDZ i Domovinski pokret nisu uspjeli dogovoriti većinu. DP se jasno držao svog uvjeta da SDSS ne može biti u većini koju bi podržali

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Izjava Marija Radića nakon sastanka 01:05
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
21:00

Politički analitičar: Materijalne interese lako zadovoljite, a ideološke teže. SDSS je problem

Politički analitičar Tihomir Cipek je za Dnevnik Nove TV govorio o pregovorima o sastavljanju vladajuće većine te je rekao da ga ne zabrinjava što ni dva tjedna nakon izbora nitko nije sastavio vladu. - Vlade se sastavljaju po nekoliko mjeseci. Nakon što pregovori završe, znaju biti ukoričeni u knjige od 200-tinjak stranica u kojima se u detalje govori koja će stranka dobiti koje ministarstvo i koja politika će se voditi. To je uobičajeno - objasnio je.

OVDJE VIŠE O TEMI

20:34

Nino Raspudić: 'HDZ ne dolazi u obzir', HDZ: 'Ne bismo ga zvali ni da je posljedni na svijetu'

Ni da je posljednji zastupnik na svijetu #HDZ ne bi zvao Raspudića, koji pod krinkom “velikog desničara” igra za ljevicu. Koji je po nalogu kršitelja Ustava ušao u #MOST kako bi na desnici otimao glasove u korist komšićevske ljevice & Grupacije “Lex Perković”, objavila je na Facebooku Hrvatska demokratska zajednica (HDZ), odgovarajući tako na prozivke bivšeg zastupnika Mosta, Nine Raspudića. On je, gostujući na N1 televiziji prozvao HDZ da je i prije izbora imao dogovor s Domovinskim pokretom (DP). 

OVDJE VIŠE O TEMI

20:20

Glavašević: Plenković je gotov! Ako Domovinski pokret uđe u koaliciju s HDZ-om to je propast

Očito HDZ ne želi s Domovinskim pokretom, ali više žele ostati na vlasti. Domovinski pokret ima priliku života zapravo. Naime, jedino uz HDZ mogu formirati vlast. Više od toga što im se ne sviđa Andrej Plenković, bi voljeli biti na vlasti. Ta jedna nelagodna atmosfera je očita iz njihovih izjava. Stvari su tu dosta lošije nego što se može činiti kad oni govore. Domovinski pokret ako uđe u koaliciju s HDZ-om, to je propast. To je njihov labuđi pjev jer će HDZ svoje partnere pojesti, kazao je gostujući na N1 televiziji Bojan Glavašević, dosadašnji zastupnik u Saboru, koji je sad nezavisni kandidat na listi SDP-a za Europski parlament...

OVDJE VIŠE O TEMI

20:09

Dalija Orešković: 'Plenkoviću, ti si običan tat i okupator države'

Dalija Orešković, koja je na listi koalicije Rijeke pravde, oglasila se na društvenoj mreži X na današnju press-konferenciju tehničkog premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića koji se obrušio na oporbu te ju ponovo prozvao korumpiranom te konstatirao da mu nisu čestitali i poželjeli sreću. 

- Plenkoviću, napusti Banske dvore, nije ti u njima mjesto kada vodiš pregovore. Tu si običan tat. Okupator države. Pobijedio još uvijek nisi. Niti će se pobjedom smatrati ako i uspiješ formirati većinu, jer si ponovno trgovinom i kupnjom, prevario i ponizio građane - napisala je Orešković na X-u.

OVDJE VIŠE O TEMI

17:45

Plenković o sastanku s DP-om: 'Nitko se nikoga ne odriče, ali sastanak je bio jako dobar...'

Završena je sjednica Šireg predsjedništva HDZ-a, nakon čega je izjavu za medije dao premijer Andrej Plenković. Na samom početku je podsjetio da dolazak borbenih aviona Rafale. “Hrvatsko ratno zrakoplovstvo bit će najjače od Njemačke do Grčke i time osnažujemo naše snage u NATO-u i stječemo sposobnost odvraćanja kakvu do sada nismo imali”, rekao je.

OVDJE VIŠE O TEMI

Komentari 197