Obavijesti

Tech

Komentari 3

Telemachov novi potez: Snizili cijene optike svima i dižu brzine

Telemachov novi potez: Snizili cijene optike svima i dižu brzine

Telemach je odlučio pojednostaviti ponudu te svojim korisnicima optičkog interneta snižavaju cijene u njihovim Giga paketima. Uz to, ukinuli su i najmanji paket od 300 Mbit/s te svi dosadašnji korisnici dobivaju 1 Gigu

VIDEO

Želimo nove tehnologije učiniti dostupnima svima i želimo ubrzati digitalizaciju da imamo ravnopravne usluge kao svi u najrazvijenijim zemljama. Poručio je to u četvrtak predsjednik uprave Telemacha Adrian Ježina i najavio niže cijene paketa optičkog interneta. 

Telemach je odlučio pojednostaviti ponudu te svojim korisnicima optičkog interneta snižavaju cijene u njihovim Giga paketima. Uz to, ukinuli su i najmanji paket od 300 Mbit/s te svi dosadašnji korisnici dobivaju 1 Gigu, bez dodatnog podizanja cijene.

Novim korisnicima će tako sada na raspolaganju biti paketi 1 ili 2 Gige, kojima je cijena sada niža za četiri, odnosno devet eura u odnosu na prije. 

- Ozbiljni smo u namjeri da napredne tehnologije kontinuirano stavimo u punu funkciju i na korist svim građanima jer mi tu priču u Telemachu zaista živimo - rekao je Ježina dodavši kako korisnici u vremenima sve bržeg razvoja tehnologije više ne bi trebali birati između niske cijene i brzine već da telekomi moraju biti u stanju na jednostavan način ponuditi najmoćnije tehnologije. 

Istaknuo je kako je njihova gigabitna usluga danas dostupna u 12 gradova, za gotovo 200.000 kućanstava. Poručili su i kako im je cilj sa 10 Giga mrežom doći do 500.000 kućanstava do 2027. godine. Do kraja ove godine ulaganja u infrastrukturu će premašiti 500 milijuna eura.

U Telemachu navode da je ovo poticaj i poslovnim korisnicma, osobito malim i srednjim tvrtkama. Kažu da prema zaključcima Digitalnog desetljeća, kod njih postoji neiskorišteni potencijal za poboljšanje digitalnog intenziteta. Uz naprednije tehnolgije tako imaju priliku digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje te osigurati željenu konkurentnost.

Iz kompanije su pritom istaknuli da su zadovoljni rastom broja korisnika u mobilnom te fiksnom segmentu, ali i EonTV uslugom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Isprobali smo Huaweijev udarac Appleovu satu: Tanji, lakši i izdržljiviji Watch Fit 3 na testu
KOCKASTI SUPUTNIK

Isprobali smo Huaweijev udarac Appleovu satu: Tanji, lakši i izdržljiviji Watch Fit 3 na testu

Huawei Watch Fit 3 dolazi u četvrtastom kućištu, puno ozbiljnijeg izgleda od prethodnika, ali i sa odličnom kvalitetom izrade. Sat je iznimno lagan, a baterija mu komotno traje desetak dana s jednim punjenjem

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'
Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe
JEDINSTVENI I SLOŽNI

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, vrijedno radi na novom albumu, koji stiže na jesen. Za njegov uspjeh zaslužan je cijeli tim