Obavijesti

Sport

Komentari 4

Urnebesni komentator iz BiH je hit: 'I cure dolaze na utakmice, ali samo ne znam zbog koga'

Urnebesni komentator iz BiH je hit: 'I cure dolaze na utakmice, ali samo ne znam zbog koga'

Jasmin Ligata, komentator koji prati futsalaše Sarajeva, jedan je od najosebujnijih u regiji. Opuštenijeg i zabavnijeg komentatora, reći će mnogi, od njega nema. Što mu je na pameti, to završi u prijenosu

VIDEO

Komentatorski posao je takav da kada vam se dogodi gaf u eteru, takvo što se ne zaboravlja. Svakome komentatoru izleti pokoji 'biser' tijekom karijere i s tim se moraju znati nositi. Svatko od njih ima i svoj stil komentiranja, a definitivno jedan od najosebujnijih u regiji u ovom poslu je Jasmin Ligata iz BiH. 

Opuštenijeg i zabavnijeg komentatora, reći će mnogi, od njega nema. Što mu je na pameti, to završi u prijenosu. Pa makar to bile i privatne stvari iz života igrača. Ligata komentira utakmice futsalaša Sarajeva koji su pobijedili Radnik MD Shop i plasirali se u finale Premijer futsal lige. Komentator je nakon posljednjeg zvižduka bio veseliji od igrača. U ekstazi je zapjevao 'Finale, ooooo, kantare, oooo', vlastitu verziju pjesme Volare. Ima specifičan stil komentiranja u kojem je humor sveprisutan i zbog kojeg je postao popularan u svojoj domovini.

Često je tijekom utakmica imao izjave o kojima se priča i danas.

- Protivnički igrači udaraju ga jer ima roze tenisice", "Joooooj izađi sam van, molim te" i "Ibri daj, Ibri dodaj, bravo, sreća pa nisi dao Ibri".

Na jednoj utakmici kamerman je snimao djevojke koje su došle pogledati utakmicu, a Ligata je analizirao zbog kojeg igrača su došle. 

- I neke djevojke dolaze na ove utakmice, samo ne znam koga bi u ovoj ekipi mogle gledati. Mečko se oženio, Jokić i Ibro samo što nije. Ne znam ima li Jokić uopće i djevojku. Hanđa je oženjen. Sipa svakako ne voli djevojke, tako bar kaže. Ostali... Ne znam stvarno koga bi mogle gledati ove tri djevojke koje su sjele ovdje ispred mene. Mene sigurno neće - kazao je urnebesni komentator.

Zbog njega su mnogi u BiH počeli pratiti futsal jer sa svojim komentarima ga čini zabavnijim. A vjerujemo kako će nastaviti u svom stilu, sipajući bisere kojima nasmijava sve. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro
KOMENTAR

Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro

Plus+ Igrači pod Conteom 'pregore', a čini se da se isto dogodilo i u Rijeci. Željko Sopić (49) u svlačionicu Rijeke donio je silnu energiju, "vozio je" na 5000 okretaja, išao all in...