Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sinovi poznatih očeva u idućoj sezoni nosit će dres RK Zagreb

Sinovi poznatih očeva u idućoj sezoni nosit će dres RK Zagreb

Tonijev otac Valter godinama je branio za hrvatsku rukometnu reprezentaciju, a Rokov otac Edo bio je poznati nogometni sudac, pravdu u HNL-u dijelio je do 2008.

VIDEO

Golman Toni Matošević (19) i pivot Roko Trivković (26) nova su pojačanja Zagreba. Tonijev otac Valter godinama je branio za hrvatsku rukometnu reprezentaciju, a Rokov otac Edo bio je poznati nogometni sudac, pravdu u HNL-u dijelio je do 2008.

- Osjećaj je fenomenalan. Biti dio Zagreba za mene je ogroman korak u karijeri i prilika za napredak. Ante Grbavac i Matej Mandić su sjajni vratari, pratim ih i znam da mogu puno naučiti od njih i od trenera Ariana Jovića. Otac je imao velik utjecaj na mene, samim time što me je od malih nogu poticao da se bavim sportom. Na kraju sam postao i golman poput njega i mogu reći da mi je on velika podrška. Što se Zagreba tiče znam da klub ima velike ambicije, a dolaskom ovdje i moje su iste. Želim osvojiti duplu krunu u Hrvatskoj i nadam se iskoraku u Ligi prvaka - rekao je Matošević, koji će čekati priliku pokraj Mateja Mandića i Ante Grbavca.

Ovaj 199 centimetara visoki i 76 kilograma teški mladi vratar osvajač je i svjetske brončane medalje s U19 reprezentacijom Hrvatske. Matošević se bavio i nogometom. Branio je za Rudar Labin.

Roko ima 196 cm i 100 kg te dolazi iz Trogira.

- Dolazak u Zagreb za mene je velik iskorak i ogromna prilika za napredak u karijeri. Vidi se i sa strane kohezija koju ekipa ima ove sezone, što je zasluga trenera i igrača, i veseli me što ću imati priliku postati dio ove priče. Većinu igrača poznajem preko parketa, a od Adina Faljića i Patryka Walczacka koji igraju na mojoj poziciji mislim da mogu puno naučiti. Mogućnost igranja u Ligi prvaka ostvarenje je jednog rukometnog sna, a samo sudjelovanje će me sigurno učiniti boljim igračem. Volio bih da ostvarimo što više pobjeda na svim poljima i da nadmašimo i ovogodišnji sjajan rezultat koji su dečki ostvarili. Ako nas zdravlje posluži, uopće ne sumnjam u uspjeh naše ekipe - poručio je Trivković po potpisu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović