Obavijesti

Sport

Komentari 35

Osječko čudo, novi Mandžukić, otkrio zašto ga Hajduk nije uzeo: Bio sam na probi, ali...

Osječko čudo, novi Mandžukić, otkrio zašto ga Hajduk nije uzeo: Bio sam na probi, ali...
4

Anton Matković vjerojatno je jedini igrač u povijesti HNL-a koji je prva dva gola u karijeri zabio Dinamu i Hajduku! 'Brat me probudio s Gvardiolovom porukom, a Mandžo mi je rekao 'A, ti si taj!'

VIDEO

Brat me probudio da mi pokaže tu snimku kako me Joško Gvardiol hvali, on prati te stvari. Nisam mogao vjerovati, bio sam u šoku, bez riječi. A koji sat kasnije počeli su mi isto slati i mama, tata, ostali... Ma kad te takav igrač pohvali, izvrstan je osjećaj, počeo je Anton Matković (18), novi supertalent hrvatskog nogometa, napadač Osijeka, koji se našao na meti europskih velikana, razgovor za Novu TV.

Dan nakon toga ušao je s klupe i zabio gol Dinamu u Maksimiru.

Pokretanje videa...

Jakirović napravio čudo: Prebrodio odlaske, krizu i devet bodova zaostatka 00:56

- Napao sam izvrsno dubinu, Pušić mi je dao loptu, a trener Zekić je imao dobar osjećaj, vjerovao je u mene.

A drugi gol u HNL-u zabio je Hajduku! Lako moguće jedini nogometaš u povijesti HNL-a koji je prva dva gola u karijeri zabio Dinamu i Hajduku!

- Bio sam ondje na probi prije dvije-tri godine i rekli su mi da bi me vjerojatno uzeli da sam iz Splita ili okolice poput Makarske, ali kako sam iz Slavonskog Broda, ne bi htjeli toliko riskirati.

Osijek i Lokomotiva odigrali 1:1 na Opus Areni u 15. kolu SuperSport HNL-a

Iz Broda je i jedan od njegovih idola Mario Mandžukić.

- Sreli smo se nedavno u Slavonskom Brodu, u hodniku kod svlačionica, i njeogva je prva rečnica bila "A, ti si taj!" Odgovorio sam mu "Jesam", a on mi je poručio da sam nastavim vjerovati u Boga i raditi kako radim i sve će se isplatiti.

Matkovića su došli gledati skauti velikih klubova na utakmicu s Lokomotivom, kada je zabio dva gola (3-1), no on odaje dojam mladića koji čvrsto stoji na zemlji.

Hajduk i Osijek sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a

- Lijep je osjećaj to čuti, ali i zaboravim brzo na to. Imam ljude koji se brinu o tome, to je njihov posao. A ambicija mi je svakako igrati u 'ligama petice' i doći do A reprezentacije, ali sad mi je fokus samo na Osijek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović