Obavijesti

Promo sadržaj

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
13

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Kad ste se zadnji put smijale sa svojim mamama, otišle na ženski vikend, stavljajući barem na kratko svoje obaveze u drugi plan? Kad ste se našminkale, odjenule odjeću u skladu s vlastitim tijelom, isprobale novitete koje vidite u medijima, sjele za stol i uživale u hrani koju je za vas pripremio netko drugi? Ma kad ste napravile nešto za sebe?

Pozivamo sve kćeri da prijave svoje mame na ovaj posebni ženski program i provedu kvalitetno vrijeme tijekom vikenda. Recite nam zašto baš vi trebate osvojiti ženski vikend program, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora s programom po želji u idućih 6 mjeseci.

O kakvom je eventu riječ? Stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko osmislila je program modniALMAnah WOMEN’S DAYS tijekom kojeg se na jedinstveni način spaja moda, ljepota, priroda, prekrasna mjesta na kojima se spava, autohtona hrana i vina. Drugim riječima, na vama je samo spakirati kofere i uživati u tri dana čistog hedonizma!

Nagradni natječaj traje od 8. 5. do 12.5., a dobitnike ćemo proglasiti 13. 5.

Dobitnice nagradnog natječaja su: Bojana Repić i Tatjana Brkić.

Ženski vikendi održavaju se svaki mjesec na pomalo neistraženim dijelovima naše zemlje na kojima žensko društvo uživa u sadržajnom i veselom vikendu – uživanje u prirodnim ljepotama, posjet muzejima i ostalim kulturnim sadržajima, kušanje eno gastro ponude kraja u kojem se boravi i uživanje u tipično ženskim radionicama – škola šminkanja, beauty rutina, modna radionica, te dvije radionice iz područja zdravog života.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze
PROMO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze

Izgubili su zdravlje, zbog dijagnoze mnogi i posao, a sada se boje kako će im uzeti i vozačke dozvole

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan
PROMO

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan

Kupnja novog hladnjaka može biti vrlo složen proces. Kako pronaći pravog? Novi Gorenje samostojeći hladnjaci zasigurno će vam ubrzati rad srca.
Kampanja “Juicy brine” predstavlja omiljeni voćni sok u inovativnom pakiranju
PROMO

Kampanja “Juicy brine” predstavlja omiljeni voćni sok u inovativnom pakiranju

Juicy stručnjaci već 25 godina brinu o kvaliteti sokova proizvedenih od najboljeg voća, a ususret rođendanu predstavljena je nova kampanja "Juicy brine" koja donosi omiljeni Juicy sok u modernom re-dizajnu i održivom pakiranju.