Obavijesti

News

Komentari 31

Žena teška 120 kg je pala na krokodila Feđu i ozlijedila ga

Žena teška 120 kg je pala na krokodila Feđu i ozlijedila ga
1

Dva metra dug reptil bio je na sjedištu kraj nje u cirkuskom vozilu. Sa sjedala je sletio kad je vozač busa izgubio kontrolu. Na njega je sletjela djelatnica cirkusa

VIDEO

Zvijezda moskovskog cirkusa krokodil Feđa ozlijeđen je tijekom puta autobusom kroz sjeverni dio zemlje, prenosi agencija AFP.

Na njega je slučajno u zavoju pala računovotkinja teška 120 kila jer nije bila vezana. Dva metra dug reptil bio je na sjedištu kraj nje u cirkuskom vozilu. Mirno je spavao i brinuo svoje brige, a sa sjedala je sletio kad je vozač autobusa izgubio kontrolu. Na njega je sletjela i zaposlenica cirkusa.

Nesretnu životinju brzo su odvezli kod veterinara. Iako su bili svi u strahu za njegov život, Feđa se oporavio od ozljeda. Preplašilo ih je što je tri sata povraćao zbog velikog šoka nakon nesreće koja ga je snašla.

Računovotkinja je samo lakše ozlijeđena. U padu je zaradila masnice i posjekotine. Iz cirkusa su je upozorili da skine kile te da se ubuduće obavezno veže sigurnosnim pojasom. Feđu pripremaju da postane zvijezda na ruskoj televiziji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Tragedija u Međimurju: Sin je čistio pušku pa usmrtio majku?
PRIVELI MLADIĆA

Tragedija u Međimurju: Sin je čistio pušku pa usmrtio majku?

Prema neslužbenim informacijama kobni hitac je ispaljen iz puške koju je držao njen sin (20). On je trenutno pod nadzorom policije koja utvrđuje sve okolnosti smrti, no vjerojatno se radi o nesreći