Obavijesti

Video

Komentari 1

Juraj Šebalj: 'Puno pješaka izgubi život trčeći između auta'

Juraj Šebalj: 'Puno pješaka izgubi život trčeći između auta'
1

U ovoj emisiji imali smo, vjerojatno, po prvi put i nesreću u kojoj je sudjelovao traktor. Imali smo i nekoliko savjeta za pješake te za one koji rade selfie dok voze romobil...

VIDEO

Da sam na njegovom mjestu bilo bi me jako strah napraviti ovo, rekao je Juraj komentirajući prvu nesreću koju smo analizirali u šestoj epizodi prometnog serijala Tko je kriv?

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ono što stalno napominjemo, dođi bliže traci ako želiš skrenuti. Jednosmjerna je cesta, dvije trake idu u jednom smjeru. Traktorista nije zauzeo položaj kako bi naglasio svoj postupak - dodatno su Juraj i profesor objasnili situaciju i dodali:

- Ova dva u lijevoj traci su morala paziti da bi netko mogao ovo nešto napraviti… - završio je Juraj, a u sljedećem primjeru smo imali nesvakidašnju situaciju u kojoj je pješakinja 'udarila' automobil.

- Vidiš da Volvo nije najsigurniji automobil na svijetu… Ona je 'udarila' auto zapravo. Dama ima neku ozljedu, a to će tek osjetiti kada se ohladi - objasnio je profesor, a Juraj je dodao i savjetovao:

- Puno je pješaka izgubilo život trčeći među automobilima. Nemoj prozujati ako si u autu, očekuj pješake... - rekao je Jura. A onda smo se dotaknuli i nesreće s romobili tj. fotografiranja za vrijeme vožnje.

- Kada padaš na romobilu, ne stigneš se rukama dočekati. To su jako teški padovi… - rekao je Jura. Za kraj je tešku nesreću doživio jedan motociklist, vjerojatno je pao u bijegu od policije.

- Nemojte bježati policiji, ako i imate prekršaj stanite. Ovdje je sreća u nesreći da iz drugog smjera nitko nije naletio - zaključio je naš dvojac. Tko je kriv? gledajte svake srijede u 12:00 na YouTube kanalu 24sata.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Radite li i vi ovako? Na festivalu u Zagrebu su nam pokazali kako se pravilno treba filetirati tuna
PRAVI MAJSTOR

Radite li i vi ovako? Na festivalu u Zagrebu su nam pokazali kako se pravilno treba filetirati tuna

Posjetili smo Asia Street Food Festival u Zagrebu gdje su demonstrirali kako se pravilno filetira tuna. Jeste li se ikada okušali u tome i radite li to na isti način?

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni