Obavijesti

Sport

Komentari 5

Konjuh: Sretna sam što zbog povratka, grozno mi je ležati...

Konjuh: Sretna sam što zbog povratka, grozno mi je ležati...
6

Najviše ću pamtiti trenutak u kojem sam dobila anesteziju uoči operacije. Zaista je grozno ležati u krevetu, daleko od teniskog terena, rekla je Konjuh uoči povratka

VIDEO

Ne mogu dočekati da izađem na teren. Prošla su tri mjeseca. Baš se veselim, rekla je Ana Konjuh (16), koja se vraća na Tour nakon operacije.

Dubrovkinja je u siječnju operirala desni lakat. Trenutačno 200. tenisačica svijeta igrat će u ponedjeljak na Challengeru u Francuskoj.

- Najviše ću pamtiti trenutak u kojem sam dobila anesteziju uoči operacije. Zaista je grozno ležati u krevetu, daleko od teniskog terena. No sve je to prošlo, sretna sam što ću opet biti na terenu - kaže Ana.

Je li se maksimalno oporavila, znat će tek nakon nastupa na turniru.

- Tek nakon meča znat ću jesu li bolovi prošlost - rekla je Ana.

Tri godine imala je problema s desnim laktom, tata Marijo pokušavao je odgađati operaciju, ali kad je početkom godine osjetila probleme, više nije bilo dvojbi. 

- Na treninzima je sve znalo biti u redu, ali poslije mečeva je znalo biti gadno. Zato nije bilo dvojbi. Vjerujem da će sve biti u redu - rekla je Konjuh.

Nije si postavila nikakve ciljeve.

- Bilo bi sjajno izboriti glavni turnir na Roland Garrosu, ali ne mogu ništa realno očekivati nakon duge pauze. Treba zato odigrati što više mečeva, a najbitnije je da ruka više ne boli - kaže 16-godišnjakinja koja je tijekom posljednjih mjeseci putem Twittera primila dosta poruka potpore od kolegica s Toura.

  U francuski Saint Gaudens otputovala je s trenerom Kristijanom Šnajderom, bit će joj to prvi nastup nakon siječnja. Tad je "skinula" Robertu Vinci, 14. tenisačicu svijeta, pokazala je potencijal koji je, eto samo nakratko zaustavljen...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

VIDEO Remek djelo Luke Sučića protiv Atletica! Pogledajte kako je zabio nevjerojatni prvijenac
BRAVO, LUKA!

VIDEO Remek djelo Luke Sučića protiv Atletica! Pogledajte kako je zabio nevjerojatni prvijenac

Sučić je iznenadio i opalio prema golu iz prvog dodira. Nije bio ni namješten za udarac prema golu, ali poslao je nezaustavljivi projektil u mrežu Jana Oblaka, jednog od najboljih golmana svijeta
Gattuso uoči Šibenika izbacio Pukštasa iz momčadi! Evo zašto
NOVI POTEZ TALIJANA

Gattuso uoči Šibenika izbacio Pukštasa iz momčadi! Evo zašto

Trener Splićana jednokratno je odlučio kazniti Pukštasa, kao što je to učinio ranije sa Sahitijem, Perišićem, Diallom, Dajakuom... Mladog Amerikanca nema u zapisniku protiv Šibenika