Obavijesti

News

Komentari 29

Vikao 'Alah je velik' u avionu, putnici ga zarobili do slijetanja

Vikao 'Alah je velik' u avionu, putnici ga zarobili do slijetanja
4

Nakon opomene da ne može pušiti električnu cigaretu u avionu mladić je počeo vikati i spominjati Osamu bin Ladena. Stavili su mu plastične lisice do slijetanja

VIDEO

Putnici u avionu Continental Airlinesa zatočili su tinejdžera koji je tijekom leta počeo vikati 'Alah je velik' i spominjati Osamu bin Ladena, nakon što je šakama zamahnuo prema stjuardu koji mu je rekao da u zrakoplovu ne može pušiti električnu cigaretu. 

Avion je tek poletio iz Portlanda prema Hosutonu, a Saudijac Yazeed Mohammed Abunayyan (19) ignorirao je znak 'Zabranjeno pušenje' i počeo uzrokovati lom. Nakon incidenta pilot je okrenuo zrakoplov i sletio natrag u zračnu luku u Portlandu, piše Daily Mail.

Prije ukrcavanja u avion, Abunayyan je pušten iz zatvora uz jamčevinu od 65 tisuća dolara, nakon što je tijekom policijske potjere za njim uništio dva automobila i pokušao pregaziti pješaka. Cijelo vrijeme navodno se mahnito smijao, a uhićen je između ostalog zbog vožnje pod utjecajem opojnih sredstava, izbjegavanja policije i napada na policajca. 

Putnici u avonu rekli su da je muškarac bio 'nezgodan' od početka putovanja jer nije dobio mjesto kraj svog prijatelja. Nakon incidenta, putnici su zarobili Abunayyana, a član posade mu je stavio i plastične lisice kako ne bi radio daljnje probleme do slijetanja zrakoplova. Prije ponovnog polijetanja zrakoplova policija je uhitila i njega i prijatelja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

DOZNAJEMO Ravnatelj podnio ostavku, nema nastave u školi u koju ide problematični dječak
DRAMA U ZAGREBU

DOZNAJEMO Ravnatelj podnio ostavku, nema nastave u školi u koju ide problematični dječak

Zbog sustavnoga pritiska koji se u posljednje vrijeme vrši na cijelu Školu, Učiteljsko vijeće odlučilo je u znak podrške ravnatelju te djeci i roditeljima da se od sutra neće održavati nastava, ni u matičnoj ni u područnoj školi, stoji u obavijesti koju su dobili roditelji.
Ante Ćorušić bit će sahranjen u četvrtak. Zagrebačka policija objavila rezultate očevida
OPROŠTAJ OD ŠEFA REBRA

Ante Ćorušić bit će sahranjen u četvrtak. Zagrebačka policija objavila rezultate očevida

Sahrana će biti u četvrtak u Lovreču u obiteljskoj grobnici, dok će se KBC Zagreb od svog dugogodišnjeg ravnatelja oprostiti i na komemoraciji koja će biti u ponedjeljak u 10 sati na Rebru