Obavijesti

News

Komentari 74

Nestali Boeing 777 Malaysian Airlinesa vidjeli na Maldivima?

Nestali Boeing 777 Malaysian Airlinesa vidjeli na Maldivima?
3

Ni traga ni glasa: Istražitelji su otkrili da je pilot nestalog Boeinga 777 vježbao slijetanje na pet manjih školskih pista u Indijskom oceanu. Istraga je i dalje u tijeku

Nikad nisam vidio toliki avion u tako niskom letu iznad našeg otoka. Bio je velik kao jumbo jet, bijele boje s crvenim prugama, rekao je stanovnik Maldiva.

On je, kao i još nekoliko desetaka ljudi, navodno pretprošle subote oko 6.15 sati ugledao golemi zrakoplov, za koji se sumnja da bi mogao biti nestali Boeing 777 Malaysian Airlinesa.

To je najnovija teorija u istrazi misterioznog nestanka zrakoplova s 239 ljudi. Službene potvrde još nema, no malezijski istražitelji objavili su da su na simulatoru koji su našli u domu kapetana Zaharija Ahmada Shaha otkrili kako je pokušavao slijetanje na pet pista u Indijskom oceanu.

- Jedna je na otoku Diego Garcia, tri u Indiji i Šri Lanki, a jedna na Maldivima - objavili su istražitelji i tako dodatno dali na težini navodnom svjedočanstvu s Maldiva, s kojeg još nema potvrda kontrole leta o mogućem niskom preletu zrakoplova.

Inače, potraga se proširila i na južni dio Indijskog oceana, a obitelji nestalih putnika su u Pekingu najavile štrajk glađu. Zamjeraju malezijskim vlastima da im ne daju dovoljno informacija.

- Ovo više nema nikakvog smisla. Uvjereni smo da nešto znaju, a ne žele nam reći. Neki od nas štrajkat će glađu - rekao je jedan od rodbine nestalih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 74
Ravnateljica vrtića za 24sata: 'Vidjela sam sliku, odgojiteljice su upozorene. I dalje rade...'
OZLIJEĐENO DIJETE

Ravnateljica vrtića za 24sata: 'Vidjela sam sliku, odgojiteljice su upozorene. I dalje rade...'

Predali su mi dijete u takvom stanju, kad sam pitala što se dogodilo, odgovorili su da ne znaju ništa. Nije mi bilo ni do čega, uslikala sam tu sliku jer ovo nije normalno što se dogodilo, rekla je ranije majka