Adnan Taletović: I sad mi srce zaigra kad se sjetim Severine | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 131

Adnan Taletović: I sad mi srce zaigra kad se sjetim Severine

Adnan Taletović: I sad mi srce zaigra kad se sjetim Severine
5

Maneken je za Dnevni avaz otkrio da je s pjevačicom imao nešto posebno. Bili su u ljubavnoj vezi prije 13 godina. Glumio je u njezinom spotu za pjesmu 'Da si moj'

VIDEO

Pjevačica je s manekenom hodala prije 13 godina. Upoznala ga je 1999. godine kada je glumio u njezinu spotu za pjesmu 'Da si moj'. Severina (40) u njemu se strasno ljubi s Adnanom Taletovićem (46). Maneken, koji je nekada bio u vezi s 'crnom panterom' Naomi Campbell, otkrio je za bosanski Dnevni Avaz kako je sa Severinom ipak imao nešto posebno.

- S Naomi je bilo vrlo strastveno, ali nije dugo trajalo. U to vrijeme ona je već bila iskusna divlja tigrica, a ja neiskusni početnik. Nemamo kontakt već dugo vremena. A sa Sevkom je bilo nešto posebno. Samo ću reći da mi se i dan-danas srce zatrese kada se sjetim Sevke. No, sada imam djevojku, Kineskinju, koja se zove Fan Lin. Bavi se modom i vrlo je uspješna. Ali, neću ja još zadugo na svoje vjenčanje - rekao je maneken koji je rođen u Brčkom, a odrastao je u Rijeci.

Taletović je nosio revije najpoznatijih svjetskih dizajnera, pozirao na naslovnicama najvećih modnih časopisa, snimao sapunice u Los Angelesu, živio u Milanu, Rimu, Parizu, Londonu, New Yorku dok sada živi u Hong Kongu. Nedavno je dobio angažman u kineskom kung-fu filmu. Prije desetak godina u Istanbulu je proglašen najboljim modelom svijeta dok mu je u Pekingu pripala titula svjetskog Mistera fotogeničnosti.

Prošle godine je na Dreft Fashion Weeku u Zagrebu predstavio svoju kolekciju odjeće nadahnute Markom Polom. Završio je glumačku akademiju u Los Angelesu, a osim mode bavi se i fotografiranjem. Njegovi radovi objavljeni su u katalozima i modnim časopisima. 

- Iako neki ističu da sam hrvatski model, ipak sam ja rođen u Bosni. Volio bih se vratiti i živjeti u Bosni. Imam dosta planova i životnih ciljeva koje još nisam ostvario i radim na tome. Posebno bih želio osnovati svoju obitelj - zaključio je maneken.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 131

VIDEO

Tko je djevojčica koja je ukrstila glas s Grašom? Zovu je 'čudom', a nastupala je diljem svijeta...
TALENTIRANA BEOGRAĐANKA

Tko je djevojčica koja je ukrstila glas s Grašom? Zovu je 'čudom', a nastupala je diljem svijeta...

Plus+ Mnogi pratitelji su primijetili kako Maša Milovanović s lakoćom pjeva. To i ne čudi, jer se već neko vrijeme bavi glazbom

FOTO Gorana Višnjića fanovi su snimili u rodnom Šibeniku...
KRATKI PREDAH OD PREDSTAVE

FOTO Gorana Višnjića fanovi su snimili u rodnom Šibeniku...

Plus+ Višnjić u petak stiže u Dubrovnik na probe za 'Ekvinocij'. Glumac je prvi put u Dubrovniku igrao prije 30 godina, a zadnju kazališnu ulogu imao je prije dva desetljeća