Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Jokićevi sramote Lakerse! Pobijedili su ih i 11. put u nizu, LeBronova faca sve govori...

VIDEO Jokićevi sramote Lakerse! Pobijedili su ih i 11. put u nizu, LeBronova faca sve govori...

Serija se preselila u Los Angeles, ali promjena nema. Denver je slavio 112-105 i poveo 3-0 pa ga samo još jedan trijumf dijeli od prolaska dalje i još jedne metle protiv Lakersa

VIDEO

Los Angeles Lakersi možda su i najpopularniji NBA klub na svijetu. Osvojili su čak 17 titula, lansirali velikane poput Kareema Abdula Jabbara, Magica Johnsona, Kobea Bryanta, ali danas su daleko od svojih slavnih dana. Srce je zaboljelo navijače Lakersa zbog onoga što im Denver radi u prvom kolu doigravanja na Zapadu, a sinoć su došli do 11. pobjede u nizu protiv jedne od najvećih franšiza u povijesti!

Serija se preselila u Los Angeles, ali promjena nema. Denver je slavio 112-105 i poveo 3-0 pa ga samo još jedan trijumf dijeli od prolaska dalje i još jedne metle protiv Lakersa. Prije godinu dana su ih razbili 4-0 u finalu Zapadne konferencije.

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Los Angeles Lakers

Najbolji igrač utakmice bio je, tko drugi nego čudesni Nikola Jokić koji je zabio 24 koša, 15 skokova i devet asistencija. Lakersi nemaju rješenja za, po mnogima, glavnog kandidata za ovosezonsku nagradu MVP. No, nije samo on trljao soli na ranu nemoćnom LeBronu Jamesu. Čak četvorica igrača zabila su barem 20 koševa. Aaron Gordon je utrpao 29, Jamal Murray 22, a Michael Porter 20.

Anthony Davis zabio je 33 koša i dodao 15 skokova, LeBron je zabio 26 i podijelio devet asistencija, no jednostavno su opet ostali za korak kratki. A koliko jednog od najvećih košarkaša svih vremena frustriraju Denver i Jokić, najbolje je oslikala LeBronova reakcija nakon što je srpski košarkaš uhvatio skok pored njega i lagano položio loptu u koš. James se od nemoći šetuckao po parketu i kao da sam sebe pita 'pa što da više napravim'.

Video pogledajte OVDJE 

I nisu Lakersi loše igrali. U svakoj utakmici su bili jako blizu, ali apsolutno svaki put Nuggetsi prelome sve u samoj završnici. To je taj nevjerojatni mentalitet koji su izgradili prethodnih godina i koji ih je odveo do naslova. Tako je bilo i ovaj put. LeBron i Davis ostavili su dušu na terenu, ali dvojica ne mogu igrati sami protiv jedne uigrane momčadi kao što je Denver koji je posljednji put od Lakersa izgubio 17. prosinca 2022. godine.

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Los Angeles Lakers

U ovoj seriji nema previše neizvjesnosti i već za dva dana bi Jokić i družina mogli se plasirati dalje, ali zato je u drugim utakmicama itekako napeto. Philadelphia je uz čudesnu partiju Joela Embiida, koji je utrpao 50 koševa, pobijedila New York Knickse 125-114 i smanjila na 2-1. Knickse je predvodio Brunson s 39 koševa, dok minutaža Bojana Bogdanovića sve više opada u doigravanju. Zabio je pet koševa za 13 minuta igre.

I Cleveland je vodio 2-0 protiv Orlanda, ali je momčad s Floride slavila na domaćem terenu 121-83 i ostala u igri. Banchero je zabio 31 koš i uhvatio 14 skokova, dok je kod indisponiranih gostiju najbolji bio Allen s 15 koševa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...