Obavijesti

Sport

Komentari 5

Modrić 'namjestio' Kovačiću kao i Ramosu: Otkrio je gdje će mu kum pucati penal, Lunin obranio

Modrić 'namjestio' Kovačiću kao i Ramosu: Otkrio je gdje će mu kum pucati penal, Lunin obranio

Nakon toliko godina poznanstva i prijateljstva, jedan drugog poznaju u dušu. Pa Modrić nije imao težak zadatak usmjeriti Andrija Lunina. Real je u četvrtfinalu izbacio City, a španjolski Relevo donosi detalje

VIDEO

I jedan i drugi su promašili penale u raspucavanju četvrtfinala Lige prvaka velikog sudara između Manchester Cityja i Real Madrida. Kao veliki pobjednici s Etihada su otišli 'kraljevi' koji su se plasirali u polufinale pa Luku Modrića promašen penal neće proganjati. No, Matea Kovačića bi malo mogao. Veznjaku 'građana' i hrvatske nogometne reprezentacije penal je obranio Andrij Lunin, a španjolski mediji donose da pola zasluga ide Modriću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Susret Velimira Zajeca i Luke Modrića 00:26

Kao i protiv Španjolske na Europskom prvenstvu 2016. kada je Danijel Subašić obranio penal Sergiju Ramosu, tako je Modrić sada otkrio gdje će pucati Kovačić. Informaciju donosi španjolski medij Relevo, koji navodi da je hrvatski kapetan nakon što je promašio svoj kazneni udarac, Luninu sugerirao gdje će Kova pucati.

Nakon toliko godina poznanstva i prijateljstva, jedan drugog poznaju u dušu. Pa Modrić nije imao težak zadatak usmjeriti svojeg golmana gdje će njegov kum opaliti. Lunin je odabrao pravu stranu, bacio se i obranio penal.

- Modrić je prije penala primijećen kako dotrčava do Lunina i govori mu nešto. Sada smo zahvaljujući nekolicini izvora iz svlačionice saznali što, točnije ono što kamere ne mogu otkriti. Dok su Kepa i trener Llopis na klupi davali savjete Luninu, Modrić je dotrčao tamo kako bi svom ukrajinskom golmanu dao mali, ali ključan savjet. Rekao mu je: "Kovačić uvijek pod pritiskom puca u golmanovu desnu stranu. To ti je sigurno." - piše Relevo te dodaje:

- U prijenosu je viđeno kako prije nego što će Kovačić izvesti penal, Rudiger pokazuje Luninu na njegovu desnu stranu, ali Modrić mu je otkrio to prvi i jamčio mu da će Kovačić tamo pucati. Tako je i bilo, a Lunin je poslušao Modrića i obranio Kovačićev udarac.

Real je u polufinale prošao ukupnim rezultatom 5-4. U prvoj utakmici u Madridu bilo je 3-3, u Manchesteru 1-1, a pobjednika su odlučili penali gdje je Lunin bio junak obranivši i kazneni udarac Bernarda Silve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku