Obavijesti

Sport

Komentari 22

Mario Hezonja: Na meni je da vratim slavu hrvatskoj košarci

Mario Hezonja: Na meni je da vratim slavu hrvatskoj košarci
7

Hrvatska košarka imala je toliko svijetlih trenutaka, ali sve je to nestalo. Na nama je, posebno na meni, da to vratimo hrvatskom narodu i Hrvatskoj, rekao je Hezonja

VIDEO

Sad mi je super u Americi. Bilo je teško u početku. Nova zemlja, sve je novo. Posebno ta tranzicija iz europske košarke u NBA, rekao je Mario Hezonja za CroatianSports.

Talentirani hrvatski košarkaš oduševljava u prvoj sezoni u NBA ligi. U zadnje vrijeme igra u prvoj petorci Orlando Magica, a njegova zakucavanja često se vrte na američkim portalima nakon utakmica. Nadamo se da ćemo ga u takvom izdanju gledati i kad će Hrvatska igrati kvalifikacije za Olimpijske igre.

- Nisam zadovoljan sa stanjem u hrvatskoj košarci. No sve će sjesti na svoje ako ostanemo zajedno. Nismo u dobroj situaciji, imamo te kvalifikacije za Olimpijske igre. Moramo pobijediti velike momčadi poput Italije i Grčke. Bit će teško, ali moramo dati sve od sebe. Nadam se da ćemo biti u Riju - rekao je Hezonja.

- Hrvatska košarka imala je toliko svijetlih trenutaka, ali sve je to nestalo. Na nama je, posebno na meni, da to vratimo hrvatskom narodu i Hrvatskoj - dodao je Mario.

Zašto dres s brojem 23?

Nemam pojma. Stvarno, ne znam. U Barceloni nisam mogao uzeti brojeve koje sam htio, 8 ili 11, i dali su mi 23. Ovdje je bilo slično. Nisam čovjek koji mijenja puno toga, volim imati neke svoje rituale i zato sam ostao na broju 23, rekao je Mario.

Malo o nogometu

Odličan sam prijatelj s Alenom Halilovićem. Čujemo se gotovo svaki dan. Da, on je u Sportingu, ali vratit će se u Barcelonu, rekao je Hezonja.

Hajdukovac koji navija za Dinamo

Hajduk ili Dinamo? Prije sam bio veliki navijač Hajduka. Gotovo svi Dubrovčani su za Hajduk. Ali kasnije je to nekako nestalo. Kad sam došao u Zagreb, postao sam navijač Dinama. Tada je tisuće navijača dolazilo na utakmice. No i to je sad nestalo. Navijača više nema... - dodao je Mario Hezonja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Kladionice imaju jasnog favorita za novog trenera Dinama: Evo tko vodi u utrci za 'vruću' klupu
NEKA POZNATA IMENA

Kladionice imaju jasnog favorita za novog trenera Dinama: Evo tko vodi u utrci za 'vruću' klupu

Favorit kadionice je već vodio Dinamo u 100 utakmica, a pod njegovim vodstvom klub je postigao zapažene uspjehe u Europi. Sljedeći na listi je Željko Sopić

VIDEO Slaven - Dinamo 4-1: Novi epski raspad 'modrih', fenjeraš ih razbio za prvo slavlje sezone!
POGLEDAJTE VIDEO

VIDEO Slaven - Dinamo 4-1: Novi epski raspad 'modrih', fenjeraš ih razbio za prvo slavlje sezone!

Činilo se da će 'modri' rutinski proći kroz Koprivnicu nakon gola Petkovića, ali već do poluvremena su ispustili prednost, a onda se u nastavku opet potpuno raspali i primili čak tri komada
Dječak (15) se bori za život. U pomoć je uskočio Marko Livaja
VELIKO SRCE

Dječak (15) se bori za život. U pomoć je uskočio Marko Livaja

Dječak Filip Lemo (15) boluje od aplastične anemije koja se liječi presađivanjem koštane srži ili matičnih stanica. Vodi najvažniju bitku u životu i hitno mu je potrebna pomoć