Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ivanušec je zabio nakon sedam mjeseci! PSV koračić do naslova

Ivanušec je zabio nakon sedam mjeseci! PSV koračić do naslova

PSV je razbio Heerenveen 8-0 i samo ga nemoguć scenarij može ostaviti bez naslova. Hrvatski reprezentativac Ivanušec zabio je prvi put od rujna u pobjedi u gostima kod Go Ahead Eaglesa

VIDEO

Čak 223 dana trajao je golgeterski post Luke Ivanušeca, jednog od važnih igrača u kadru Zlatka Dalića za predstojeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj. No i taj teret bivši dinamovac skinuo je s leđa ovaj četvrtak u pobjedi njegova Feyenoorda kod Go Ahead Eaglesa 3-1 u 31. kolu nizozemskog prvenstva.

Statistika Luke Ivanušeca

Ivanušec je u 33. minuti odmjerenim udarcem s 15-ak metara na dodavanje Yankube Minteha zabio u donji desni kut. Bio mu je to sedmi gol sezone, tek drugi u Feyenoordu, a ima i osam asistencija. Jeffrey de Lange osam minuta ranije zabio je autogol za vodstvo rotterdamskog kluba, a tik prije odmora zaostatak domaćina smanjio je Oliver Valaker Edvardsen. Lagodniju situaciju i konačnih 3-1 Feyenoordu je donioAyase Ueda u 69. minuti.

Ivanušecov gol pogledajte OVDJE.

Feyenoordova utakmica ipak je ostala u sjeni veličanstvene pobjede PSV-a kod Heerenveena od 8-0 kojom su praktički potvrdili naslov prvaka tri kola prije kraja. Guus Til i Malik Tilman zabili su po dva gola, a Joey Veerman, Johan Bakayoko, Luuk de Jong i Patrick van Aanholt po jedan. PSV sad bježi devet bodova Feyenoordu (ako pobijedi) i naslov može ispustiti samo u ludom scenariju u kojem gubi sve utakmice do kraja, Feyenoord ih dobiva i pritom nadoknađuje čak 30 golova lošiju gol-razliku. Složit ćete se, znanstvena fantastika.

Golijadu PSV-a pogledajte OVDJE.

Feyenoord ipak ne može biti nezadovoljan sezonom ako i završi drugi jer će izboriti izravan plasman u Ligu prvaka. Za to treba obraniti osam bodova prednosti pred trećeplasiranim Twenteom, dok je Ajax hrvatskog trojca Sosa, Šutalo, Medić tek peti i mogao bi igrati Europsku ligu. Što se PSV-a tiče, bit će mu to jubilarni 25. naslov, prvi nakon pet godina suše. Ajax je na 36, Feyenoord na 16.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...