Obavijesti

Sport

Komentari 16

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida

VIDEO

Bivši brazilski nogometaš Dani Alves platio je jamčevinu od milijun eura i napustio zatvor. Bivša zvijezda Barcelone osuđena je na četiri godine zatvora zbog silovanja, a sada je ponovno na slobodi. Španjolski list Marca piše kako je Brazilac odmah po izlasku iz zatvora organizirao kućnu zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati. 

Pokretanje videa...

dani alves 07:02

Bivši nogometaš zabavu je organizirao povodom rođendana svog oca, a gosti su stigli tek kasno navečer, kada više nije bilo novinara ispred njegove kuće.

FILE PHOTO: Brazil soccer player Dani Alves sits in court during the first day of his trial in Barcelona

 

Dani Alves pušten je na slobodu nakon što je u zatvoru proveo više od 14 mjeseci. Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida. To je opovrgnuo Depayev agent, a Alves je navodno u jako dobrim odnosima s Quincy Promesom i Benjaminom Mendyjem. Igračima koji su također imali problema sa zakonom.

Podsjetimo, Alves je izašao na uvjetnu slobodnu nakon što je isplatio jamčevinu, a rezultat je to žalbe koju je uputila njegova odvjetnica Ines Guardiola.

Copa America Brazil 2019 - Semi Final - Brazil v Argentina

Legenda Barcelone i bivši brazilski reprezentativac je, osim zatvora, kažnjen i sa 150.000 eura, petogodišnjeg nadzora nakon puštanja na slobodu i zabrani prilaska žrtvi na devet i pol godina. Prijetilo mu je 12 godina zatvora, a pomoglo mu je svjedočenje bivše supruge koja je rekla da se kući vratio mrtav pijan. Nešto više od godinu dana kazne već je odslužio.

Alvesova odvjetnica predložila je sudu da mu oduzmu putovnicu tako da ne može odletjeti u Brazil koji nema ugovor o izručenju sa Španjolskom. Povremeno će se pojavljivati na sudu kako bi dokazao da je u Španjolskoj. Njegova obrana je predložila 50.000 eura jamčevine, a sud se odlučio za 20 puta veću cifru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

Alves je osuđen zbog napada na djevojku 30. prosinca 2022. u VIP dijelu noćnog kluba u Barceloni, nekoliko tjedana nakon što je s Brazilom ispao u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru od Hrvatske. On je prvotno tvrdio da nikad nije upoznao žrtvu, potom da je bio s njom u WC-u, ali se ništa nije dogodilo, u trećoj verziji je priznao da je bilo oralnog, u četvrtoj i sporazumnog seksa i da to nije htio priznati kako za sve ne bi saznala supruga. Tijekom suđenja je promijenio troje odvjetnika. Žrtva je za vrijeme suđenja bila iza zastora i promijenili su joj glas.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem