Obavijesti

Sport

Komentari 68

'Break' na zapadu: Westbrook i Durant iznenadili Golden State

'Break' na zapadu: Westbrook i Durant iznenadili Golden State
1

Žurili smo u nekim odluklama. Obrambeno smo uradili dovoljno što se tiče skokova. Moramo pokazati još jači karakter, a iz ovog naučiti nešto, izjavio je Curry nakon poraza

VIDEO

U prvoj utakmici finala Zapadne konferencije NBA lige Oklahoma City Thunder u gostima je pobijedila Golden State Warriorse 108-102. Tom je pobjedom povela 1-0 u seriji.

Najefikasniji u redovima gostiju bili su Russell Westbrook i Kevin Durant. Prvi je ubacio 27, a drugi 26 poena.

Westbrook je svom učinku dodao i 12 asistencija, šest skokova te čak sedam osvojenih lopti, a do double-doublea stigao je i Durant koji je uz 26 koševa imao i 10 skokova te po tri asistencije i osvojene lopte.

- Igrali smo defenzivno vrlo dobro i koncentrirano smo gađali pred kraj utakmice. Mi smo prilagodljiva ekipa i znamo se boriti - rekao je Durant. 

Warriorse su predvodili Stephen Curry (26 koševa) i Klay Thompson (25 koševa). Draymond Green je ubacio 23, Harrison Barnes 12 i to je bilo sve od zapaženijeg učinka kod domaćih jer nitko od ostalih igrača nije postigao više od šest koševa.

- Žurili smo u nekim odlukama, ponekad to funkcionira, ponekad ne. Obrambeno smo uradili dovoljno što se tiče skokova i blokada. Moramo pokazati još jači karakter, iz ove utakmice moramo naučiti neke stvari - izjavio je Curry nakon poraza.

Curry i Thompson imaju u prosjeku 52.2 koša po utakmici, a Durant i Westbrook su blizu na drugom mjestu sa 51.7 u prosjeku.

 Druga utakmica igra se u noći sa srijede na četvrtak, s početkom u 3 sata po hrvatskom vremenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 68

VIDEO

Navijač šetao Beogradom u majici s obilježjima Torcide, Delije ga ugledale i napale!
BAŠ I NIJE DOBRA IDEJA

Navijač šetao Beogradom u majici s obilježjima Torcide, Delije ga ugledale i napale!

Srpska policija je tijekom četvrtka zaplijenila majice, naljepnice i zastave s obilježjima Hajduka i Torcide, ali jedan navijač im je promakao. I zamalo dobio teške batine

Samovojska: Dinamo u obrani ima samo strance. A Kovač je rekao da ne dolazi u obzir...
PROKOMENTIRAO SMJENU

Samovojska: Dinamo u obrani ima samo strance. A Kovač je rekao da ne dolazi u obzir...

Nije problem u 9:2, nevolja je u tome što Dinamo igra, ova utakmica, igra obrane je bila nezamisliva, nikad nisam vidio takav kaos, to je bilo strašno, rekao je Samovojska o porazu Dinama protiv Bayerna