Obavijesti

Show

Komentari 3

J.Lo podijelila intimne trenutke s vjenčanja: 'Bilo je poput sna. Tog dana zacijele su stare rane'

J.Lo podijelila intimne trenutke s vjenčanja: 'Bilo je poput sna. Tog dana zacijele su stare rane'
8

Dvadeset godina između tih snova o mladosti i svijeta odraslih ljubavi i obitelji koju smo prihvatili tog dana, donijelo je ovom braku više nego što je itko od nas ikada mogao zamisliti, navela je Lopez

VIDEO

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (53), sa svojim je obožavateljima podijelila intimne trenutke s vjenčanja. Objavila je romantične fotografije na svojoj stranici On The JLo, te otkrila, između ostalog, da je prošetala do oltara uz pjesmu 'True Companion' Marca Cohna (63). Ona i Ben Affleck (50), mislili su da je 'savršena ljubavna pjesma za vjenčanje' kada su se prvi put zaručili prije više od 20 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Iako Ben nije znao, zamolila sam Marca da ga iznenadi otpjevavši je na našem vjenčanju i bio je divan i velikodušan što je došao - objasnila je JLo.

Otkrila je i da su njihova djeca iz prethodnih brakova hodala do oltara uz pjesmu 'The Things We've Handed Down'.

- Dvadeset godina između tih snova o mladosti i svijeta odraslih ljubavi i obitelji koju smo prihvatili tog dana, donijelo je ovom braku više nego što je itko od nas ikada mogao zamisliti. Nismo se samo vjenčali jedno s drugim, tu djecu smo uveli u novu obitelj. Oni su bili jedini ljudi koje smo zamolili da se zauzmu za nas na našem vjenčanju. Na našu veliku čast i radost - navela je Lopez.

Podijelila je fotografiju na kojoj nosi vjenčanicu Ralpha Laurena, kao i onu na kojoj pleše s novopečenim suprugom Benom.

- Kad me u tom trenutku vidio kako se pojavljujem na vrhu stepenica, sve je imalo apsolutnog smisla. A činilo se da je još uvijek nemoguće povjerovati u to, bilo je poput najboljeg sna, u kojem sve što želiš je nikad se ne probuditi. Vjerojatno bih imala mnogo sličnih misli da se nisam toliko usredotočila na to da se ne spotaknem o haljinu, ali kad sam se dovoljno približila da vidim njegovo lice, to je imalo isti predivan smisao. Tog dana zacijelile su se neke stare rane i teret prošlosti konačno je skinut s naših ramena. Puni krug je završen i ne, uopće ne onako kako smo planirali. Još bolje - prisjetila se.

Glamurozno vjenčanje odvijalo se tijekom tri dana, a ceremonija je započela u subotu na Affleckovom velikom imanju u Georgiji. ​​​​​​ Jennifer je imala tri vjenčanice, a sve ih je dizajnirao Ralph Lauren. Procjenjuje se da cijena svake iznosi milijun dolara. 

Otkrila je i kako se osjećala danima prije vjenčanja.

- Istina je da nikad nisam imala dvojbe. Cijeli sam tjedan osjećala smirenost i sigurnost da smo u Božjim rukama - poručila je glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta