Obavijesti

Promo sadržaj

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
8

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji

Svi ljubitelji čokolade lijepo vrijeme mogu iskoristiti za najslađi odmor ovo proljeće. Prava mala tvornica čokolade skriva se u hotelu Continental smještenom u samom centru Opatije na glavnoj ulici. Impresivna gastro ponuda hotela oduševit će sve ljubitelje lokalnih specijaliteta, a posebno sve obožavatelje čokoladnih delicija uz bogat sadržaj izdvojenih ponuda koje uključuju uživanje u Milenij Choco svijetu.  

Hotel Continental u Opatiji sastoji se od dvije austro-ugarske vile povezane s restoranom u stilu mediteranskog vrta s cvjetnim motivima i daškom starog opatijskog šarma koji očarava goste. Udoban smještaj u sobama i apartmanima s pogledom na more pruža savršenu komociju tijekom odmora. Hotel ima idealnu početnu točku za razgledavanje jer se nalazi na glavnoj ulici u samom centru Opatije. Cocktail bar nudi velik izbor najfinijih koktela, a uz hotel se nalazi jedinstveni Gastro World s velikim izborom lokalnih specijaliteta u Osteriji da Ugo koji se spremaju od svježih, domaćih namirnica uz koje odlično paše neko fino vino iz velikog izbora. Uz prefine kolače i slastice u kavani Continental, Milenij Choco svijet oduševljava kreacijama od čokolade koje se proizvode u toj maloj tvornici čokolade u hotelu.  

8
| Foto: PROMO

Lijepo vrijeme i uživanje u najfinijoj čokoladi jamče pravi gastronomski užitak u prekrasnom ambijentu bajne Opatije. Milenij Choco svijet u hotelu Continental u samom centru Opatije očarava svojom ponudom sadržaja i proizvoda od čokolade. Uz posebne ponude hotela gosti mogu dobiti savršen uvid u pravu malu tvornicu čokolade u hotelu gdje se tradicionalno proizvodi najfinija čokolada, izrađuju čokoladne skulpture i održavaju radionice čokolade. Posebno iskustvo je i masaža s čokoladom koja goste čeka u hotelu Continental uz Choco Therapy paketu. Choco Therapy uključuje ne samo udoban smještaj i bogat buffet doručak, već i ekskluzivno iskustvo u Milenij Choco svijetu uz ulaznicu za degustacije popraćene zanimljivom pričom o čokoladi, 10% popusta na sve proizvode Milenij Choco svijeta, koji su odličan suvenir i poklon te 20% popusta na opuštajuću masažu čokoladom u Wellnes Oasisu hotela. Choco Therapy je odlična prilika za slatki odmor tijekom proljeća koja goste vodi kroz priču o čokoladi i kreira jedinstveno iskustvo odmora, opuštanja i hedonizma.  

Ljeto u hotelu Continental također je puno prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena, ali i uživanje u slatkim, čokoladnim radostima. Posebna slatka ljetna ponuda u hotelu Continental u Opatiji uključuje smještaj s doručkom, piće dobrodošlice uz 10% popusta za restoran Osteria da Ugo, ulaznicu za Milenij Choco svijet i prigodnu degustaciju uz priču o čokoladni te poklon bon za 10% popusta na Milenij Choco svijet proizvode. Provjerite više na amadriapark.com i rezervirajte svoj ljetni odmor već danas! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Menadžer najveće svjetske kriptomjenjačnice: Balkanska regija je uzbudljivo tržište
PROMO

Menadžer najveće svjetske kriptomjenjačnice: Balkanska regija je uzbudljivo tržište

Aplikacija Binance je u prvom tromjesečju 2024. ostvarila više od 6,3 milijuna preuzimanja dok je ukupna vrijednost platforme 100 milijardi dolara.

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Eurosong obojan skandalima: Šokantna Irska, diskvalificirali Nizozemca, veliki prosvjedi...
UĆI ĆE U POVIJEST

Eurosong obojan skandalima: Šokantna Irska, diskvalificirali Nizozemca, veliki prosvjedi...

Nemo i pjesma 'The Code' odnijeli su Eurosong u Švicarsku, a Baby Lasagna završio je drugi! No, osim odličnih rezultata za Hrvatsku, ovaj ćemo Eurosong pamtiti i po brojnim skandalima...