Obavijesti

News

Komentari 51

'Svi koje su uhvatili u kriminalu su žurili svjedočiti protiv mene'

'Svi koje su uhvatili u kriminalu su žurili svjedočiti protiv mene'
1

Sanader je kazao kako su Mayer i Krešić bili 'podmetnuti svjedoci'. Na pitanje je li ih podmetnula Kosoričina vlada kazao je kako 'odgovor nije toliko daleko od istine'

VIDEO

Čim je završilo ročište Ivu Sanadera dočekali su novinari ispred Županijskog suda u Zagrebu. Odmah je rekao kako se radi o 'podmetnutim svjedocima' komentirajući iskaze članova Uprave Ina-e Davora Mayera i Ivana Krešića. Sanader nije želio reći tko mu je podmetnuo te svjedoke. Upitan jesu li ti svjedoci podmetnuti od strane vlade Jadranke Kosor Sanader je odgovorio:

- Mislim da je u pitanju, koje je postavljeno temeljem analize činjenica, unaprijed ponuđen odgovor. Odgovor vjerojatno nije daleko od istine - zaključio je Sanader.

Dotaknuo se i početka suđenja za aferu Fimi medija, koje počinje u ponedjeljak. Bivši premijer kazao je kako je spreman i da ima povjerenja u hrvatsko pravosuđe. 

- Dokazat ću da se radi o procesu koji kao i ovaj politički motiviran - rekao je odlučno Sanader. 

Posebno kritičan bio je prema bivšim stranačkim kolegama koje je nazvao kriminalcima.

- Svi koji su ulovljeni u kriminalu odmah su požurili svjedočiti protiv mene - rekao je i zaključio kako se u nikoga nije razočarao jer je 'razočaranje kategorija kojom se u politici ne barata'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 51

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku