Premijerova fiskalna reforma postigla je neviđen uspjeh! | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 123

Premijerova fiskalna reforma postigla je neviđen uspjeh!

Premijerova fiskalna reforma postigla je neviđen uspjeh!
1

Nakon snižavanja PDV-a za sve novine koje imaju više od 25.000 riječi, svi su se naši novinari bacili na posao i dosegli, samo u današnjem broju, čak 25.002 riječi!

VIDEO

Premijer je, u nadahnutom ekspozeu - jednom od najzapaženijih reformskih poteza otkako je preuzeo vlast - rekao, pojednostavljeno, da njegova Vlada potiče masovno pisanje, pa makar se pisale i gluposti.

Cilj od 25.000 riječi svakako je lakše dosegnuti uz takve kriterije pa bez osobitih problema možemo napisati kako je Milanović najveći sin naših naroda i narodnosti, što nas za osam riječi približava neoporezivoj razini pisanja.

To, međutim, ne mora biti točno, ali ako napišemo da je Milanović najveći tatin sin, to su samo četiri riječi. One su bliže istini, ali nisu glupost i prekratke su pa nas za 50 posto udaljavaju od porezne olakšice. Porezni savjetnici rekli bi da treba pisati ovako: Zoran Milanović je najodvažniji premijer. Zoki je najbolji govornik čije su misli duboke poput Marijanske brazde. On je vrhunski biciklist. I kad vozi u kontra smjeru, Milanović ide u dobrom pravcu. On je i veliki majstor za zaštitu od suše i poplave, koji nas uvijek natjera da zaboravimo nepogodu i posvetimo se odgonetanju što je htio reći.

Dok stručnjaci odgonetnu, nepogoda je prošla. Čarobnjak riječi!

Sad čekamo da nas Vlada obraduje novim reformama. Ohrabrujuće bi bilo smanjenje poreza na dječje čizmice ako su u pastelnim bojama, te stimulacije za pelene, naročito ako su do broja 6, jer ipak treba uredno pokupiti ono što Vladini mezimci ostave iza sebe. Gluposti, inače, nigdje nisu oporezive, pa je ovo još jedan korak prema svijetu.

Anketa pokazala: Zoki je veći od života

Istraživanje na reprezentativnom uzorku od 25.000 ljudi pokazalo je da je njih 98,2 posto tvrdo uvjereno kako je Zoran Milanović najveći sin naših naroda i narodnosti. Drug Tito ima 0,8 posto, Franjo Tuđman bi očekivao barem 10 posto, ali je dobio 0,5 posto, kao i Tesla koji je dobio preostalih 0,5 posto. Malo, ali u jakoj konkurenciji.

Zoki Velikog srca pustio dr. Ivu iz zatvora...

Veliki Zoki ukazom je pustio na slobodu svog učitelja i prvog šefa dr. Ivu. Pomilovao ga je, jer može, a u znak zahvalnosti Ivo mu je poklonio sat - dvoručni. S tim satovima vrijeme će mu sporije teći, kako bi Veliki Zoki što dulje bio među nama - tika, taka, tika, taka, tika.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 123

VIDEO

VIDEO U noći gorio Jakuševec! 'Čulo se kao da su meci pucali!'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO U noći gorio Jakuševec! 'Čulo se kao da su meci pucali!'

JAKUŠEVEC, ZAGREB Čitatelji su nam poslali fotografije i snimke požara kod Sajmišne ceste u noći na četvrtak. Čini se da se zapalilo odlagalište smeća Jakuševec: 'Čuo se zvuk kao da meci pucaju', rekao nam je čitatelj koji je snimio video

VIDEO Kaos kod Zeline: Auti su plivali, udar groma  zapalio kuću
POPLAVE

VIDEO Kaos kod Zeline: Auti su plivali, udar groma zapalio kuću

Vatrogasci su cijelu noć proveli na terenu ispumpavajući vodu iz kuća, a udari gromova uzrokovali su nekoliko požara
Detalji akcije Uskoka: Novac iz Hrvatske prali preko Kariba. Kroz domaće tvrtke utajili porez
OSUMNJIČENA SEDMORKA

Detalji akcije Uskoka: Novac iz Hrvatske prali preko Kariba. Kroz domaće tvrtke utajili porez

Osumnjičeni su da su novac nepoznatog podrijetla 'prali' kroz tvrtke u Hrvatskoj, prebacivali na offshore račun, pa u tvrtku u drugu europsku državu. Jedan osumnjičeni navodno ima veze sa splitskim podzemljem