Obavijesti

Sport

Komentari 42

Vaha: Opet zovu klubovi sa svih strana, imam tri ponude

Trabzonspor je na pragu prolaska skupine Europske lige, ali to im nije dovoljno, rekao je Halilhodžić koji će iz Turske otići s otpremninom od čak 1,6 milijuna eura

U subotu navečer bivši je trener Dinama nakon mnogo nagađanja dogovorio sporazumni raskid ugovora s Trabzonsporom. Turski mediji pišu kako će Vahid Halilhodžić iz Turske otići s otpremninom od čak 1,6 milijuna eura.

- Još sam u Turskoj. Imam još jedan, završni sastanak s predsjednikom Trabzonspora. Jednostavno, dalje nije išlo. Želio sam odmah u prvoj sezoni napraviti velike stvari, a uprava kluba to je planirala u idućim sezonama. Očito me nisu bili spremni pratiti u ovom trenutku - javio nam se jučer Vaha.

Trabzonspor je u prvenstvu imao previše remija, igrao je ispod svih očekivanja, ali zato je u Europskoj ligi sve išlo jako dobro.

- Trabzonspor je na pragu prolaska skupine. Pa što bi neki klubovi dali da mogu igrati proljeće u Europi - zapitao se Halilhodžić i nastavio:

- Već imam tri ponude. Zovu sa svih strana, i iz Liga petice, kao i neke reprezentacije. Ali prvo se moram dobro odmoriti i malo biti s obitelji.

Nije Vaha gledao utakmicu Dinamo - Red Bull Salzburg, ali jako ga čude toliko loši rezultati njegova bivšega kluba u Europskoj ligi.

- Zoran mora znati da je teže biti trener. I meni je rekao da je ovo najjača momčad u zadnjih deset godina, očekivao sam da će takav Dinamo igrati bolje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 42
Evo kako je srpski komentator reagirao na obrane Livakovića
BRILJIRAO PROTIV UNITEDA

Evo kako je srpski komentator reagirao na obrane Livakovića

Srpski komentator prilično je hladno komentirao pobjedu Dinama u Ligi prvaka, štoviše, u pojedinim je dijelovima bio 'kiseo', a isti slučaj nije bio s njegovim kolegom koji je pratio Livakovića u Europskoj ligi
Jedna otkazana utakmica pa pobjeda koja je isplatila sve: I otpremninu Jakiroviću i Bjelicu!
KAKO SE KOVAO USPJEH

Jedna otkazana utakmica pa pobjeda koja je isplatila sve: I otpremninu Jakiroviću i Bjelicu!

Plus+ Dinamo je za remi s Monacom na Maksimiru dobio 700.000 eura, a za pobjedu nad Salzburgom 2,1 milijun. Tim novcem pokrio je otkaz Jakiroviću i angažman Bjelice