Obavijesti

Sport

Komentari 49

Tajnik sindikata igrača: U HNL-u se kupuju mjesta na ljestvici

Tajnik sindikata igrača: U HNL-u se kupuju mjesta na ljestvici
1

U Srbiji i Hrvatskoj klubovi kupuju mjesta na ljestvici. Unaprijed znaju koji će biti, prvi, drugi... Međusobno se dogovore, rekao je glavni tajnik međunarodnog sindikata

VIDEO

FIFPro je međunarodni sindikat profesionalnih nogometaša, a Theo Van Seggelen glavni je tajnik te organizacije koja broji 43 zemlje članice. Na prošlotjednoj konferenciji u Manchesteru za insideworldfootball.biz iznio je teške optužbe na račun Hrvatske nogometne lige.

- U nekim zemljama na istoku Europe klubovi kupuju mjesta na ljestvici. Unaprijed znaju koji će biti, prvi, drugi, treći, četvrti... Međusobno se dogovaraju. To sam čuo od igrača - rekao je Van Seggelen i dodao ključnu rečenicu:

- To se događa u Srbiji i Hrvatskoj! Traje već neko vrijeme i za par mjeseci bit će puno uhićenja.

Ako je to istina, onda će Hrvatska imati novi slučaj sličan akciji 'Offside', još i teži.

- Često se pitam kako da neki mladi igrači iz istočnih liga za velike novce dođu na Zapad i više ne budu ni približno toliko dobri. Nije ni čudo kad mu se namjesti da zabije, primjerice, 25 golova - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 49

VIDEO

Preminuo je Dikembe Mutombo
U 58. GODINI

Preminuo je Dikembe Mutombo

Prije dvije godine započeo je liječenje od tumora na mozgu, a postao je i svjetski ambasador te širio poruku svima da bez obzira na teško stanje treba ostati pozitivan