Obavijesti

Sport

Komentari 47

Reja s tribina gledao "potop" "bilih": Odluka još nepoznata

Reja s tribina gledao "potop" "bilih": Odluka još nepoznata
4

Talijanski se stručnjak uoči utakmice sastao s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem u Opatiji, no još uvijek nije poznato je li dogovoren dolazak na klupu 'bilih'

VIDEO

Hajduk je doživio uvjerljiv poraz na Kantridi, a sve skupa s tribina pratio je i Edoardo Reja koji je pažljivo zapisivao sve slabosti Hajduka. Talijanski se stručnjak uoči utakmice sastao s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem u Opatiji, no još uvijek nije poznato je li dogovoren dolazak na klupu 'bilih'. 

- Ne mogu vam dati nikakvu službenu informaciju. Nakon ovih 3-0 ne mogu dati nikakvu izjavu - rekao je Brbić nakon utakmice na Kantridi za Goal.

Rijeka je danas imala 15 udaraca na gol, od toga devet u okvir, a Hajduk samo tri pokušaja, od čega dva u okvir i to sve u prvom poluvremenu. U drugom dijelu 'bili' nisu uputili niti jedan udarac u gol Prskala i bit će zanimljivo vidjeti hoće li ovako loše izdanje pozitivno, ili negativno utjecati na odluku Reje, koji je na klupi splitskog kluba bio od kolovoza 2009. do veljače 2010. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić