Obavijesti

Sport

Komentari 28

Poljud kao kolodovor: Odlaze Mato, Andrić, Lima i Blažević?

Poljud kao kolodovor: Odlaze Mato, Andrić, Lima i Blažević?
1

Trenutno su aktualni odlasci dvojice najstarijih i najiskusnijih, Mate Neretljaka i Srđana Andrića koji praktički niti ne razmišljaju o ostanku na Poljudu iduće sezone

VIDEO

Bit će zanimljivo pratiti aktualna događanja u prijelaznom roku Hajduka ovoga ljeta. Razlog je taj što većina igrača, bolje rečeno gotovo svi, imaju priliku otići i donijeti bar nešto svježeg kapitala u Hajdukovu blagajnu. 

Trenutno su aktualni odlasci dvojice najstarijih i najiskusnijih, Mate Neretljaka i Srđana Andrića koji praktički niti ne razmišljaju o ostanku na Poljudu iduće sezone. 

Andriću je ugovor istekao, a njegov menadžer već mjesecima raspolaže s nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije i Dubaija. Hajduk svojem kapetanu nudi novi ugovor, no kako pregovarati o novom, kad ni ono što je dogovoreno u starom još nije ispoštovano i isplaćeno. 

U sličnoj poziciji je i Mato Neretljak kojega čeka unosna ponuda iz Južne Koreje, gdje bi mogao još koju godinu odigrati i riješiti pitanje egzistencije svoje obitelji umjesto da čeka što će se dogoditi. 

Dolaskom u Hajduk Goran Blažević vratio se na popis kandidata za Euro izbornika Bilića, čime su nanovo aktualizirane ponude iz Poljske koje je imao još dok je branio u Šibeniku. Hajduk ne bi imao ništa protiv njegove prodaje jer se na posudbi u Karlovcu iskazao mladi reprezentativac Lovre Kalinić , a tu je i nadareni Dante Stipica. 

U sličnoj poziciji je i Ruben Lima, od kojega Hajduk očekuje barem 600.000 eura odštete jer je pri njegovom dolasku dogovorena raspodjela u omjeru 60:40 u korist 'bilih', s tim da odšteta ne smije biti manja od milijun eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Preminuo je Dikembe Mutombo
U 58. GODINI

Preminuo je Dikembe Mutombo

Prije dvije godine započeo je liječenje od tumora na mozgu, a postao je i svjetski ambasador te širio poruku svima da bez obzira na teško stanje treba ostati pozitivan
VIDEO Ante Rebić susreo se sa Zlatanom, njemu u oko odmah upala jedna stvar: 'Šta ti je to?'
STARI ZNANCI

VIDEO Ante Rebić susreo se sa Zlatanom, njemu u oko odmah upala jedna stvar: 'Šta ti je to?'

MILANO - Bivši 'vatreni' Ante Rebić u prošlom se kolu Serie A vratio na San Siro gdje je igrao za Milan od 2019. do 2023. Srdačno se pozdravio s bivšim suigračem, današnjim direktorom "rossonera" Zlatanom Ibrahimovićem. Kratko su popričali, a onda ga je Ibra upitao "Šta ti je to?" i pokazao na atipičan broj dresa za jednog napadača na hlačicama, trojku. Milan je dobio Lecce 3-0.